- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
- Konu Sahibi Ay-19aysegul
-
Benim hep sag kasikta agrim oluyordu adette de .hamileyim yine sag tarafta agrim.oldu dikkat ettim doktor ilk cihazi sag kasigima goturuyor sonra gezdiriyor ben de anlamadim.Kızlar sağ kasıkta ki ağrı hamilelik belirtisi olabilirmi ? Hep sol kadık deniliyor ama bende 4 gündür sağ kasıkta ağrı var.
Canim Esin niye testi aliyor ? Merakimdan sordum.ben kendim bile eczaneden alirken nedense utaniyordum.bayandan almaya calisiyordum☺benim ki tuhaf da. yabanci eczaneden aliyordum bir de ben de asosyallikte yoktur.Valla iyi dayanmışsın yarın bir test yap bence çıkar artık 3 gün geçmiş oluyor . Hadi hakkımızda hayırlısı Rabbim hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin
Tamm canım cevabın için çok sağol. Benim normalde hep sol kasığım ağrırdı. Ama bu ay sağ kasığımda hep ağrım var. Adetime de 6 gün kaldı.Benim hep sag kasikta agrim oluyordu adette de .hamileyim yine sag tarafta agrim.oldu dikkat ettim doktor ilk cihazi sag kasigima goturuyor sonra gezdiriyor ben de anlamadim.
Canim elinde testin varsa bir test yap bence sabah ilk idrarla..Benim de 3 gun gecti ve 10 gunden fazzlada kasiklarimda agri var ozellikle sol kasik lutfen bu kez gelmesinnn
Kizz melisam nerelerdesin cnm sen tesadufen buldum seni :)Selam hanimlar tatli telasa ortak olayim bende bugun bat gunum..bende bekliyorum heyecanla insallah kirmizilar 9 ay boyunca gelmesin..bende kasik agrisi ve islaklik hissi var baska birdegisiklik yok..haydi hayirlisi :)
Birde su korkutuyor beni gecen ay darbeden dolayi hormonlarm alt ust oldu cunku esim polis ve hayatmda ilk kez 17 gunluk bir gecikme yasadim. Ama o 17 gunde hic bir belirtide yoktu sadece adetime 3 gun kala kasik agrisi. Bu ay beni umutlandiran 25 agustostan beri adet olacakmisim gibi agri giriyor ama ortada bsy yok 1 eylulde olmaliydim olmadimda. 12 gundur boyle. Tatildeyim ailelerimizi ziyarete geldik eger varsa gozlerinin icine bakarak bu mutlu haberi vermeyi cok istiyorum :)Canim elinde testin varsa bir test yap bence sabah ilk idrarla..
Benimde ayni sizin gibi kasiklarda uzun sureden beri agri. Ozellikle sol. Goguslerde hassasiyet ve 3 gun gecti sonuc ne olur bilmiyorumBenim 2 gün geçti 3.güne gircem. Bende umutsuzum agrilarmdan dolayı. Ama göğüslerim 15 günden fazla oldu adet öncesi başladı ağrımaya şişmeye. Kasık agrm cok var bel ağrım da hafif.
İyi geceler herkese çok heyecanlıyım ve paylaşmak istedim . Beklenen adet günüm bugündü ama olmadım sabah test yaptım ama birsey çıkmayınca çöpe attım ne kadar süreydi bilmem ama 2 saat sonraydi sanırım baktığımda bi çizgi daha oluşmuştu ama emin olamadım belliydi ama c bölgesine yakın duruyordu t bölgesine değil .bu sebeple değildir dedim ama halen hastalanmadim sadece arada adet olacakmışim gibi sancı giriyor karnıma geçiyor .. çok değişik bir yandan ağrı girince tamam ya adet olacagım diyorum geçince yok yok belkide hamilelik belirtisi diyorum . Beklemek insanı deli ediyor . Benim gibi bekleyenler var mı ?
Gecmis olsun canim malesef hormonlarimiz etkileniyor uzucu durumlardan..bence hafife alma test yaptiktan sonra dr mutlaka gitmelisin..dilerim sonucunda sevincli haberi alirsin :)Birde su korkutuyor beni gecen ay darbeden dolayi hormonlarm alt ust oldu cunku esim polis ve hayatmda ilk kez 17 gunluk bir gecikme yasadim. Ama o 17 gunde hic bir belirtide yoktu sadece adetime 3 gun kala kasik agrisi. Bu ay beni umutlandiran 25 agustostan beri adet olacakmisim gibi agri giriyor ama ortada bsy yok 1 eylulde olmaliydim olmadimda. 12 gundur boyle. Tatildeyim ailelerimizi ziyarete geldik eger varsa gozlerinin icine bakarak bu mutlu haberi vermeyi cok istiyorum :)
Bende sana cok baktim ama diger topik cok hizli akiyordu canim yetisemiyordum.ates olcme topigindeyim sen nasilsin canimmKizz melisam nerelerdesin cnm sen tesadufen buldum seni :)
Ben de ayni bildigin gibi hamile kalamadim bi turluBende sana cok baktim ama diger topik cok hizli akiyordu canim yetisemiyordum.ates olcme topigindeyim sen nasilsin canimm
kuzum ates olctunmu hic ben ilk defa bu ay denedim sanada tavsiye ediyorum canim yapmadiysan denemelisin.amin canim insallahBen de ayni bildigin gibi hamile kalamadim bi turluinsallah cok beklemeyiz canm sevindim seni gordugume
Ben tam 3 kez yaşadım bu durumu pozitif görüp hastalandim. Valla negatif olunca hiç yanılma payı olmuyor bende ama pozitif olunca hep yanılıyor testler
Sukur aldim hayirli haberi cok tesekkur ederim:)))Gecmis olsun canim malesef hormonlarimiz etkileniyor uzucu durumlardan..bence hafife alma test yaptiktan sonra dr mutlaka gitmelisin..dilerim sonucunda sevincli haberi alirsin :)
Hayirli olsun canim belirtilerin nelerdi adetin mi gecikmisti ? Insallah darisi bizem bende dun test yaptim negatifi gordum bugun sabah yine yaptim yinr negatifi gordum aslinda cooook ama coook silik sanki pembelik vardi ama esime gosterdim sana oyle geliyor dedi umudum kalmadi 2testte negatif senin negatifken pozitif sonuç mu aldin? Bu arada bugun bitince adetim 3 gun gecikmis olacak. Normalde gecikme yasamazdim ama afedersin gecen ay korunmayi biraktiktan sonra 2gun gecikmeli gelmistk bu seferde oyle mi acabaSukur aldim hayirli haberi cok tesekkur ederim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?