Heyecanı yokmuş

arrow5561

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
105
6
merhabalar daha öncede yazmıştım buraya sevgilimle boşa bi kavgadan ayrıldık neyse 1 hafta oluyor o arada hiç boş bırakmadı beni mesajlar attı.. En son 2 gece önce mesaj attı işte ben kendimi tamamen temizleyip sana gelicem ben sorunluyum biliyorum falan dedi olmaz dedim biz bi hayatı paylaşıyoruz sorunlarımızı beraber aşmalıyız dedim bu şekilde konuşmalar oldu işte saat 02.00 civarıydı. Sonra tekrar başladık bi anda işte özür dilemeye aşkım canımlara cicimlere başladı sabah en erken saatte bize gel çok özledim dedi sabah 8te kalkıp gittim.Hemen bi sarılmalar ama ben biraz soğuk duruyorum eskisi gibi boynuna atlayamadım gece de biraz kırgın olduğumu söylemiştim biliyo yani. O beni öpüyo sarılıyo falan bende yapıyorum ama biraz soğuk olarak. Ben o gün yeni barıştık diye arkadaşlarımı iptal etmiştim o eve arkadaşları gelicek diye sen git şimdi akşam görüşürüz dedi daha ilk günden. Neyse kızdığımı belli ederek gittim. Eve geldim ben yüzüğümü bulamıyorum dedi (aramızda yüzük takmıştık benim babam ve abilerim hariç herkes yüzüğü biliyodu ama) yüzükte ben çıkarken masanın üstündeydi kaybolma ihtimali yok yani basbayağı takmak istemedi. Yanında da takıcaz mı artık diye sordum takıcaz demişti. Daha sonra ben okula çıkarken o da ben gezicem arkadaşlarımla falan dedi bi anda yani normalde bi plan yaparken anlatırız birbirimize arkadaşlarım şöyle yapalım diyo falan derdik. Bu ben okula gidicem diyince söyledi tamam dedim ama biraz bozuldum. Ders çıkışıma beni almaya geliceğini söylemişti gelicen mi dedim yetişemem gezicez dedi. Bende gelde şu durumuzu konuşalım dedim şimdi konuşalım dedi konuştuk derken sana sarılınca o eski heyecanım yoktu tam ortadayım seni istiyorum ama heyecanım yok dedi o zaman uzatmanın bi anlamı yok bana mesaj falanda atma arada bırakma beni dedim peki dedi sonra o zaman niye dün gece o kadar özledim ettim dedin diye sordum çabaladım dedi neye çabaladın dedim bana cevap bile atmadı.
Şimdiye kadar çok şeyde ben onu affettim neredeyse 1 sene olucak ilişkimiz aşkı çok dorukta yaşadık gerçekten çok seviyorduk birbirimiz o şu an ben yokken rahat rahat gezip tozmaya alışmış bence(genelde hep ikimiz gezerdik fazla sıktım onu farkındayım arkadaşlarıyla çok gezmemesi için) sizce zamanla beni özleyip döner mi ?

Heyecan aramaya cikmis baksana...klasik erkek tavirlari,bir sure ses cikmaz cevizini kirar ondada heyecan bitince tekrardan doner Sana Merak etme

Bazi asklar biter cancaazim. Sizin bu askinizda cok uzun soluklu bir iliski gibi gorunmuyor. Bir ayril bir baris, cocuk oyuncagi degil. Bazen inceldigi yerden kopmasi en hayirli olandir.

Onundeki maclara bak tatlim.

Kendi arasında yüzük olayı da ergenler arasında moda oldu.
Neden her şeye bu kadar acele ediyorsunuz?
İlk tanıştığınız erkekle evlenmek zorunda değilsiniz.
Dönmezse dönmesin. Zaten bu tavırlarla dönse ne olur?

daha ikinci kez ayrıldık ve bana 1 haftadır çok kötüyümler bilmem neler albümüze bakıyorum ağlıyorum diyo barışınca böyle yaptı anlayamadım bencede ergenlik ama işte adam dengesiz :KK1:

ya bişi sorcam seni özledim dedi sabah gittin ya özlemini giderdimi.. yani anladın beni cinsel manada söylüyorum.. yani seni özlemesi sadece cinselde olabilir genelde erkekler böyleler çünkü :/

Soğumuş.Başka heyecanlar arıyor.Kendimi onun yerine koydum sevdiğim istediğim birine söylemezdim,heyecan yok diye.Uzatırsan üzülürsün.

ya bişi sorcam seni özledim dedi sabah gittin ya özlemini giderdimi.. yani anladın beni cinsel manada söylüyorum.. yani seni özlemesi sadece cinselde olabilir genelde erkekler böyleler çünkü :/
Ya aksinr hayır hani bi öpim kokliyim dedi yok istemiyorim dedimm

Onu istemiş işte o yüzden sende hayır deyince heyecanı bitmiş.. Yeni heyecanlar aramaya çıkmış..
ya pek sanmıyorum çünkü hani öyle bi cinsel hayat diyebilcegimiz bi durum yoktu yani onun söyledigi sürekli tartismamizdan bıkmış 1 gün iyi 2 gün kötü olmamız falan

X