• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende pko vardı bal çörekotu tarçın kürü yaptım canım yumurta kalitesini artırıyo
Ve stres de cok önemli bak bu ay burdaki mesajlarımı okuduysan yok benim felan diyip durdum umudum yoktu yoktur diye kafayada takmadım kızlar sağolsun hep yanımda oldular mucize oldu yani biraz dalgaya vur bu topikte gezin gercekten bi süre sonra o kadar takmamaya başlıyo insan E EbrarAsell JOYz JOYz yetiyo zaten unutturmaya 😁 Allah razı olsun onlardan 💕💕 canlarım benim onlar
Sende bizim canimizsin :KK60: Allah cc sendende razi olsun 😊

Ya deli 😁😁 akıntı varmı beyaz akıntı bende en belirgin belirti oydu
Bide adete 5 gün kala adet olacak hissi ve bel ağrısı
Halsizlik var ama şuan az inşallah bunda halsizlik mide bulantısı olmaz yaa oğluşuma bakamam🥺
Yumurtlama dan sonra progestan kullaniyorum alttan.sabah 2 ,aksam 2 , o zaten tuhaf yapiyo islaklik ve fazlaligi krem gibi geri geliyo.anlayamiyorum o yuzden akintiyi 🤔aman kacgun kaldi zaten boswer, hamile falan da degilim zaten 😁😁😁😁😁sadece kasiklarim ve belim agriyo oda adette de oluyo .Koray ☹ah kucuk kuzucuk yaaa.Valla yakin olsaydik birlikte bakardik🤷🏻‍♀️🙇‍♀️

Yumurtlama dan sonra progestan kullaniyorum alttan.sabah 2 ,aksam 2 , o zaten tuhaf yapiyo islaklik ve fazlaligi krem gibi geri geliyo.anlayamiyorum o yuzden akintiyi 🤔aman kacgun kaldi zaten boswer, hamile falan da degilim zaten 😁😁😁😁😁sadece kasiklarim ve belim agriyo oda adette de oluyo .Koray ☹ah kucuk kuzucuk yaaa.Valla yakin olsaydik birlikte bakardik🤷🏻‍♀️🙇‍♀️
Kız sen daha perşembe çatlatmadın mı yımırtaları dur daha rahme yerleşmedi bebecik :KK45:

Ben de bugün bir negatif testle daha 20. Ayı geride bıraktım :KK14: 😁
Kafaya takmayınca olur diyolar 🥲 kafaya takarak 6 ayda kimyasal elde ettm
:KK14:

Back
X