• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ordan , enisteye naz yapmaya gidiyom demiyoda 😁😁😁 Daha Susam kadar bebek , naptida halsiz dusurdu Seni.🤣🤣🤣 kaynanalik denemeleri yapiyorum buarada , bellimi olur ilerde belki bi gelinim olur🤣🤣🤣🤣
İnşallahhhhhh canım benim inşallah
Enişten hasta horul horul uyuyor 😁
Oda halsizdi dun akşam 😁 ben gebe o benden daha gebe 🤣

Aaaaaaa 😳😳😳😳uyu hadi , senle isimiz var.😘😘😘😘😘😘😘
Yanlış anlamayın nolur
💕💕💕💕💕
Çok seviyorum sizi şu internetim yenilense gün içinde konusurduk yine ama yenilenmedi lanet ayın 1 inde yenilenecek neyse anneme gitcem perşembe akşamı orda internet var 🤣ordan kan verme ye gitcem allahın izniyle özel hastane 5 dk uzaklıkta orda yürüyerek
Arabayla 1 dk
😁 İşin kolayınıda buldum 😁

Yanlış anlamayın nolur
💕💕💕💕💕
Çok seviyorum sizi şu internetim yenilense gün içinde konusurduk yine ama yenilenmedi lanet ayın 1 inde yenilenecek neyse anneme gitcem perşembe akşamı orda internet var 🤣ordan kan verme ye gitcem allahın izniyle özel hastane 5 dk uzaklıkta orda yürüyerek
Arabayla 1 dk
😁 İşin kolayınıda buldum 😁
Niye yanlis anlayalim gulum yaa🥰🤗😘😘

Benim Pek gecikmez canım adetim ama bu sefer kist olmuş olma ihtimali var o düşündürüyo beni. Bir de doktor adetinin 1 veya 2. Günü gel demişti haftasonuna denk gelirse napıcam sormayı unuttum bunu 🤔
Özelde eğer haftasında muayene edebiliyo eğer geliyorsa canım benim doktorum haftasonu hatta bı kaç sefer akşam 10 da falan bile çağırmıştı 😂 dedim paranın gözünü seveyim bu saatte muayene 😂😂

İnşallahhhhhh canım benim inşallah
Enişten hasta horul horul uyuyor 😁
Oda halsizdi dun akşam 😁 ben gebe o benden daha gebe 🤣
Ah ah sorma battaniye üzerinde yatiyo dedim 9 ay napcaz senle 😂 sana da vermek lazım sancı benle birlikte diyom yok almayim onu ben başka türlü dogururum diyo 😂😂😂

Bizimkiler simdiden asiii ewlat🤨goturecem dr.ye 🤨🥚🥚bunlari once tupun icinde (acemi birliginde 😂) babaya saygiyi ogretecekler.Sonrada tepecekler assaadan anaya saygiyi ogretecekler🤨🥚:KK67:yapcanmi bidaha hee yapcanmi😁😁😁😁😁olan bizim 15.bin TL ye olacak:süslü:
20 ye yakın 😂😂😂😂

Ah benim kuzuuummm, ederim tabiki derrhaallll😍 dr donusu yaz ama merak ederim seni🤲 :KK69:yazmazsan orgulerini sòkerim bak , demedi deme😂😂
Beklemedeyim kuzum doktorun sekreter i giriş yaparken tanıdı hemen kanını ver ben hocaya derim gelince diye doktorumu göremedim daha kanı verdim beta ve progestan i bekliyorum 😊
20binin ustune daha alisverisde waarrrrrrr :KK17: :eek::KK34:hatirlatiimmm istedim😁😁😁
Kız doğumu alışverişi yandık 😂😂 bu doktorumun olduğu hastane 8500 diyo doğum paketine abbooooovvvv ddedim içimden kıza aaaa ne kadar uygun dedim 😂😂😂😂

Beklemedeyim kuzum doktorun sekreter i giriş yaparken tanıdı hemen kanını ver ben hocaya derim gelince diye doktorumu göremedim daha kanı verdim beta ve progestan i bekliyorum 😊

Kız doğumu alışverişi yandık 😂😂 bu doktorumun olduğu hastane 8500 diyo doğum paketine abbooooovvvv ddedim içimden kıza aaaa ne kadar uygun dedim 😂😂😂😂
Gercekten ediyorum dua , lafta falan degil bak😊hayirli haberler ini bekliyorum.🤲 haa, ayrica paket te Sudan ucuzmus 😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Back
X