• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gördūūmmmm , gőrdūmmmmm😍😍😍😍😍😍😍🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲binlerce kez sukurler olsun, kesesinide goreyiimmm , kalp atisini da duyayiimmm ,doyasiya yasiyayim teyzeligi🤗😌
Kızlar az önceki hafif tartışmayı okudum da, bosversin, burası gayet pozitif. Bozmayalım. Zaten hepimiz bat derdindeyiz. İnşallah pozitifleri görelim yaaaa

C
Kızlar az önceki hafif tartışmayı okudum da, bosversin, burası gayet pozitif. Bozmayalım. Zaten hepimiz bat derdindeyiz. İnşallah pozitifleri görelim yaaaa

Ewweeettttt, hamile kalanlarin mutlulugunu paylasalimmm , buay olmayanlarla birlikte hepberaber dualarimizla yola dewam edeliimm😍iki yoruma takilip gereksiz kaprislerle ugrasacak degiliz🤗😘😘😘😘Dimi gulum?

C

Ewweeettttt, hamile kalanlarin mutlulugunu paylasalimmm , buay olmayanlarla birlikte hepberaber dualarimizla yola dewam edeliimm😍iki yoruma takilip gereksiz kaprislerle ugrasacak degiliz🤗😘😘😘😘Dimi gulum?
Bakın hamile kalamayanlar üzülmesin kalanlar da kalmayanları unutmasın hep yanyana olalım vallah yirsiniz şaplağı he :KK67: :KK36:

Back
X