• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
N Neslhannn bebiş yaptın mı ikinci testi kızz.. Allam ne zormuş böyle ara vermek bi dahil olamıyom konuya ben gideli 40 sayfa konuşmuşunuz nasıl okucam ben onları 😂😂😂
O diğer sayfanın sahibine nolmuşş napmışız bizz hem ben dedim sana rahatsız ediyoruz başka bi yere geçelim diye. Dalga geçmek falan filan ne alaka anlamadım beynim yandı ya ne demek istiyo o 🥴
Akşam 7 gibi yapcam 🙈
O arkadaşıda boşver canım alınganlığı üstündeydi sanırım 😘 yapınca özelden sana yazarım burdan göremezsin sen

İnşallah en kısa zamanda görürsünüz 🙏🏼

Çok teşekkür ederim inşallah 🥰
Ben adete 2 gün kala çok silik bir çizgiyle öğrendim. 4-5 gün öncesinde sürekli bel ağrım ve adet olacakmış gibi ağrım vardı. Bir acaba demiştim ama çok umutsuzdum:) hatta yine gebelik testi almıştım öğleden sonra hiçbir şey çıkmamıştı 😁 ertesi sabah çok şükür çizgi gözüktü ve koyulaştı.
biliyorum siz de tecrübeli bir annesiniz. İnşallah ikinci bebek de en kısa zamanda gelir 🍀
Canım akşam yapcam tekrar test bende de aynı sizin belirtiler var bel ağrısı adet sancısı 🥰

Eklentiler

• IMG_20210123_164514.webp
    IMG_20210123_164514.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 54
Akşam 7 gibi yapcam 🙈
O arkadaşıda boşver canım alınganlığı üstündeydi sanırım 😘 yapınca özelden sana yazarım burdan göremezsin sen
Göreriiim 😂 takipteyim artık pek dışarda kaldım 😂
geldim evimee bende yarın sabah yapcam ama cıkss çıkmıcak bende bişey biliyorum yaa

Evettt 😍 Var mı yeni belirtiler en son belirtisizlikti belirtin 😂
Benim bildiğin adet belirtilerim var 🙄😂
Benimde sen gittikten sonra belim bir agrıdı sormma adet olacak gibi hissettim olmadım zaten rahimde hep bi nokta var batıyo agrıyo kasılıyo sağ tarafta bide az az beyaz akıntım var sarı yoğun akıntı yok gecen aylarki gibi 😃 bakalım ne olur sonuç

Benimde sen gittikten sonra belim bir agrıdı sormma adet olacak gibi hissettim olmadım zaten rahimde hep bi nokta var batıyo agrıyo kasılıyo sağ tarafta bide az az beyaz akıntım var sarı yoğun akıntı yok gecen aylarki gibi 😃 bakalım ne olur sonuç
Olur olurr benim bile gördüğüm çizgiden bahsediyoz burdaa 😂😂

Back
X