- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 133
Gören gözlerine kurban olurummmmValla bunuda gordum valla da gordum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gören gözlerine kurban olurummmmValla bunuda gordum valla da gordum![]()
Orasini Saka yapiyom gulum de, AMA valla goruyom yaAhhaha senin gözünle alakalı değil kuzumhep böyle ümitlenip çizgiler görüp hastalanıyorummm
![]()
Her türlü belirti var mucize de gelcek inanıyorum ben canimmSizde okuya okuya valla Sabaha kadar benim de agriyo kasiklarim bacaklarimdun gece Sabaha kadar agridilar.midem bilem bulandi
![]()
Gören gözlerine kurban olurummmmburda sizle umutlanmaya çalışmam bile aşırı mutlu ediyoo
![]()
Hahahahah farkındaysan inanmıyorumgoruyom dedim
![]()
Hahahahah farkındaysan inanmıyorumyalan o bu testlerin bize bir komplosu kuruma çizgisi o
eegh o pis o
![]()
Kalbin kadar tertemizz atcam testi yarınYarın sabah ki teste görürsün sen![]()
Yarın sabah ki teste görürsün sen![]()
Bak , Ben cok intikamciyim hee.ayyyynisini 4subatta yaparim sanaKalbin kadar tertemizz atcam testi yarın![]()
Ya keşke bat günlerimiz falan aynı olsaydıiyi tmm tmm hmmhhhh
Amaaaan yoookkk benim yüreğim kaldırmazzzzBak , Ben cok intikamciyim hee.ayyyynisini 4subatta yaparim sana![]()
HahaaAdet gelmedigi surece her agri kabulumuzdur.pPanik yok
Bak , Ben cok intikamciyim hee.ayyyynisini 4subatta yaparim sana![]()
Demi gulum. Ayni gun yikilir , birbirimizi tutup kaldirirdik.ordan Agoraya giderYa keşke bat günlerimiz falan aynı olsaydı![]()
boyle cikardik.MeselaaaaaaAmaaaan yoookkk benim yüreğim kaldırmazzzzoturur ağlarım bennnn
“ebrar niye böyle diyo ay ben görüyormm gördüğümü inkar ediyor iyi değil ebrar, Acaba ne yapsam onun için” diye
![]()

Tovbe estagfurullah tovbeeeeeeeYa keşke bat günlerimiz falan aynı olsaydı![]()
Bu da gelir bu da geçer aggglaaaamaaaaDemi gulum. Ayni gun yikilir , birbirimizi tutup kaldirirdik.ordan Agoraya gideriki tek atar , yikilmadiiikkkkk ,ayaktayiiizzzzz
boyle cikardik.
![]()

çokkkkk karakışlar(negatifler) gördük biz yine pes etmedikkkHahah o zaman bende bi dal alırım suittenMeselaaaaaa,buldum.Timarhanenin Suit ini ayarlayabilirsin benim icin
![]()
![]()
Hahahah yok kuzumTovbe estagfurullah tovbeeeeeeeiciyom sanmadin demi beni
yoruma parmak atip gittinde.
![]()
YuuuuhuhuuuuuuuuBu da gelir bu da geçer aggglaaaamaaaaçokkkkk karakışlar(negatifler) gördük biz yine pes etmedikkk
![]()