• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Miniğin kendini hissettiriyo kabullendirmeye çalışıyo annesii 🥰🥰 karnında bi hareket etmeye başlasında asıl o zaman gör sen bu benim yavruuuummm dicen 😁🥰🥰
Neslihann göbekte cizgin falan var mı ya? Benim sanki var gibi 🤣🤣 ay Allah'ım iyice kafayı yedim. Ama bi arkadaş göbek çizgisinin uzamaya basladigini farkettiginde test yapmış pozitif görmüş de aklıma takıldı.

Neslihann göbekte cizgin falan var mı ya? Benim sanki var gibi 🤣🤣 ay Allah'ım iyice kafayı yedim. Ama bi arkadaş göbek çizgisinin uzamaya basladigini farkettiginde test yapmış pozitif görmüş de aklıma takıldı.
Canım yok şuan o ilerleyen aylarda olmustu oğlumda kahverengi bir çizgi oluyo göbekten aşagı dümdüz

Selam ,
Ben doğum yapalı 2.5 ay oldu , kahverengi çizgi ne zaman geçiyor acaba?
Görünce yazmak istedim😊 hızlı bir giriş oldu ama kusura bakmayın
Hiç dikkat etmedim canım yaa keşke bilseydim yardımcı olmayı cok isterdim testim doğruysa hamileysem birdaha bakıcam doğumdan sonra bende merak ettim şimdi bak 🥰😁

Hiç dikkat etmedim canım yaa keşke bilseydim yardımcı olmayı cok isterdim testim doğruysa hamileysem birdaha bakıcam doğumdan sonra bende merak ettim şimdi bak 🥰😁

Bu arada rabbim sağlıklı uzun ömürler versin meleğine inşallah canımm 🥰🥰
Teşekkür ederim âmin 🙏
Benimki şuan duruyor bakalım ne zaman geçecek 😁 çok belirgin olmadi hic ama duruyor tabi gecmedide

Simdi cizgilerin resimlerinide atalim dermisim😁😬🤐

Back
X