• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam cnm git dedin hemen o dakika kalktm verdim😄3 4 gibi çıkarmış bakalım inşallah. Dış gebelikte bir artıyor bir düşüyor sanki öyle şeyler okudum ama hangisi doğru bilmiyorum
Doğrudur canım orantısız oluyo işte artış düzenli olmuyo
İnşallahhhhhh sağlıklıdır annesi 🥰

Kız ben başka arkadaşa yazdım:) zamanında saatlerin hesabını yapan biri olarak hep bekledim ondan dedim 🙂
Biliyorum başkasına yazdığını canım 😇 bende katılmak istedim ne var Allah allaahh 🤣🤣🤣 atladım orta yere ne var
İşim bu benim 🤣🤣🤣 şiş meni dışlıyonuş ama hee küşücem bakk 🥺🥺🤣🤣🤣

Bu arada beta doğru hatırlıyorsam 1500 üstü olunca kese görünüyor ona göre de dr gidilebilir.
Neyse ben test yapıyorum şimdi 🙃

Biliyorum başkasına yazdığını canım 😇 bende katılmak istedim ne var Allah allaahh 🤣🤣🤣 atladım orta yere ne var
İşim bu benim 🤣🤣🤣 şiş meni dışlıyonuş ama hee küşücem bakk 🥺🥺🤣🤣🤣
Sana gerçekçi bir yorum yapayım mı:)
Senin gibi pozitif insanlara ihtiyaç var. Hala sabrın, alttan alman, heyecanın sağlam. Gerçek hayatta tanımış olsam seni asla bırakmazdım:)

Kız çatlıycam saat geçmek bilmiyoooo 🤣🤣 bişeyler anlatın bana koray da uyuyo vakit gecirsek 🤣
Bana olur😄hangi şehirdesiniiiz
Oyyyy cici annee 🥰🥰🥰 siz sorun ben tanıtırım kendimi 🤣
Ne soruyonuz aha böyle deli kırık bişeyim işte
Bana bir adım gelene ben freni patlamış kamyon gibi gidiyom 🤣
Ne güzel hesapsız samimi ❤️❤️böyle insanlar artık çok az olunca❤️❤️

Bana olur😄hangi şehirdesiniiiz

Ne güzel hesapsız samimi ❤️❤️böyle insanlar artık çok az olunca❤️❤️
Öncelikle teşekkür ederim caağğnım 🥰🥰
Boludayım ben ama bir kaç aydır evimdeyim boluyu zor görüyorum işte
Lanet korona bizi dıktı eve kendi ülke ülke geziyo pislik 🤣
Sen nerdensin 🥰

Bugün sabah yaptım bı şey çıkmadı canım. Artık batı bekleyeceğim. Regl olacağım heralde. Bu ay da olmadı sanırım. Bata 2 gün var. Üzülüyorum ama elden bı şey gelmiyor. Demek ki daha nasip değil...
Kuzumm üzülme ben oğlumu 5 yıl bekledim 😇 vakti gelince oluyo allahın izniyle gercekten bak
Kafaya takmamak da cok önemli klasik bi söz ama oğlumda da umudum yoktu
Bunda eger varsa tabi bundada yoktu okumussundur belki mesajlarımı takmadım olmaz nasılsa diye oldumu onuda bilmiyorum henüz de 😃

Kuzumm üzülme ben oğlumu 5 yıl bekledim 😇 vakti gelince oluyo allahın izniyle gercekten bak
Kafaya takmamak da cok önemli klasik bi söz ama oğlumda da umudum yoktu
Bunda eger varsa tabi bundada yoktu okumussundur belki mesajlarımı takmadım olmaz nasılsa diye oldumu onuda bilmiyorum henüz de 😃
Allah içimi biloyor ya, her ay bı şevkle bı istekle yılmadan deniyorum ama insan yoruluyor bazen. Bu ay çok umitliydim. Ne diyeyim hayırlısı olsun.

Back
X