• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım inşallah pozitif cıkar karsına ben gibi şok olursun inşallahhhhhh 🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰
Yok kuzumm bence yok olsa ovulasyon pozitif çıkardı :(
Ama olsun zaten çok düşük bi ihtimaldi benim bu ay seninkini kesinleştirelim de ha sen ha ben kendim kalmış gibi gelir o bana 🥰

E EbrarAsell N Neslhannn ve diğer kizlaaaar beta 149 çıktı :nazar:😍 Çarşamba tüp yaptirdigim doktora gidecem randevu aldimmmm şükür namazımı kıldım arkasından sizlere de dua ettimmmm aglayarakkk ❤️ doktorumu aradım hemen güzel değerin Çarşamba gel bı daha kan alalim dedi 😍

E EbrarAsell N Neslhannn ve diğer kizlaaaar beta 149 çıktı :nazar:😍 Çarşamba tüp yaptirdigim doktora gidecem randevu aldimmmm şükür namazımı kıldım arkasından sizlere de dua ettimmmm aglayarakkk ❤️ doktorumu aradım hemen güzel değerin Çarşamba gel bı daha kan alalim dedi 😍
Çok şükür ne kadar sevindimmm 😍 Hadi gözün aydın 🥰

Teşekkür ederim canım benimm 💕

Çok sevindim adına canımm sağlıkla ilerler inşallah 🤲🤲🤲
Sağlıkla al kucagına inşallah meleğini 🥰🥰 şimdi biraz annelik duygusu tadmışsındır belki?? Alıştınmı biraz
Evet ısındım.
Bunda sizin ve özellikle ailemin çok payı oldu. Herkes o kadar heyecanla karşıladı ki ben de ister istemez heyecanlarına kapıldım gidiyorum 🥰

tebrik ediyorum sağlıkla al kucagına inşallah 🥰❤️🥰❤️🥰❤️

Canım ne güzel ya bizde alalım sizin gibi böyle güzel haberler inş ❤️❤️❤️ Hayırlı olsunnn💐

Eklentiler

• IMG_20210125_183045.webp
    IMG_20210125_183045.webp
    6 KB · Görüntüleme: 52
Canımmmm tebrik ederim sağlıkla al kucagına inşallah 🥰🥰🥰🥰🥰💕💕💕🧿🧿

Back
X