• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIZLAR
MESAJINI GÖRMEDİĞİM VARSA KUSURA BAKMAYIN😇
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
İNŞALLAHHHHHH SİZLEREDE NASİP OLSUN SAĞLIKLI BEBEKLER EN KISA ZAMANDA 💕🤲🤲🤲🤲
HAMİLE OLANLARADA RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHH 🤲🤲
Hepiniz cok sevdim gercekten bunu tüm kalbimle söylüyorum
Testi eşime göstermeden sizinle paylaştım 🤣
İyiki varsınız hep var olun 🥰🥰
Umudum yokken umut oldunuz bana teşekkürler 💕💕💕🥰🥰🥰🥰
Canimm tebrik ederimm cok sevindimm Allah saglikla ilerletsin insallah 😍😍
Ay bu topic ugurlu mu ne yazan hamile kalıyor ben de yazayım bari darısı başıma amiiiin 🤲😍😍🤣

Kızlar iyi akşamlar,
Testi pozitif çıkan arkadaşlar inşallah be işlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Darısı biz isteyenlerin başına inşallah 😍😍 sabahtan beri yazılanları okuyorum neler neler olmuş. Bende bu ay kalırım inşallah 12 ocakta adet oldum daha çok var inşallah bizde pozitif görürüz 1 dış gebelik bir kimyasalı var😪 bu sefer inşallah olumlu sonuç alırım🤲🏻🤲🏻

Kızlar iyi akşamlar,
Testi pozitif çıkan arkadaşlar inşallah be işlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Darısı biz isteyenlerin başına inşallah 😍😍 sabahtan beri yazılanları okuyorum neler neler olmuş. Bende bu ay kalırım inşallah 12 ocakta adet oldum daha çok var inşallah bizde pozitif görürüz 1 dış gebelik bir kimyasalı var😪 bu sefer inşallah olumlu sonuç alırım🤲🏻🤲🏻
Hoşgeldin canım
Sağol Allah razı olsun
Rabbim bir daha o acıları yaşatmasın inşallah
İnşallahh sağlıklı bebek haberini sen de alırsın en kıza zaman da canım 🤲🤲🥰

Bende atıyımmı koyulaşma takibi yapcamda çarşamba ya kadar 🤣🤣
1 kimyasalım oldu önceden o yüzden koyulaşma takibi yapcam adet günü de adet olmazsam kana gitcem Allah ın izniyle 🥰🥰🤲🤲
Allah korusun çok güzel artacak inşallahhhh❤️❤️❤️
sende yap gözümüz gönlümüz açılsınnn kuzum🤣🤣🤣🤣 içimiz geçiyo yoksa negatiflerden🤣🤣🤣

Kızlar şimdi bişey sorcm🤣🤣🤣 elimde 2 farklı test kalmış sizce yarın sabah hangisini yapayım🤣 daha doğrusu şöyle sorayım acaba hangisinde hayali çizgi görme olasılığım daha yüksektir🤣🤣🤣🤣

Eklentiler

• 36831A08-CF34-43D8-9E9A-37D0CEC7731F.webp
    36831A08-CF34-43D8-9E9A-37D0CEC7731F.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 34
Back
X