- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Biraz uyucam bak , arkamdan hemen test yapiim demeSonra gelmiyorlar böyle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz uyucam bak , arkamdan hemen test yapiim demeSonra gelmiyorlar böyle![]()
Ben 14 aydırAglayip yalvardikta cok geldiler sankiiiiikiz ikiz geldiler maşşşallah
10aydir gobekten igne yapiyom kuduz gibi.
Otobuste ise yarar bu durumu kullanmaliyiz .elimizi belimizede godukmuuuuBen 14 aydıriğneler yüzünden göbeğimi görmelisin dar bişey giysem herkes hamile sanıyo
![]()
Benim gobekte oyle yaBen 14 aydıriğneler yüzünden göbeğimi görmelisin dar bişey giysem herkes hamile sanıyo
![]()
Bacm otobüse binmiyommm ki hiç bu durumu biyerlerde sıra beklerkende kullanmalıyızOtobuste ise yarar bu durumu kullanmaliyiz .elimizi belimizede godukmuuuuhamile kontenjenindan bize yer verirler otururuz. Oh miss.
![]()
Hahhaha vaallahi ya bende 1.62 bıyum 49kilom var mübarek göbeği görmeBenim gobekte oyle yagùl gibi fizigin icine
Tik.
![]()
Aaaaaa, ewweeettttt super fikir. Ama dikkat et, arkaya tanidik falan denkgelmesinBacm otobüse binmiyommm ki hiç bu durumu biyerlerde sıra beklerkende kullanmalıyız![]()
Sadece 49kilocukmusuuunnHahhaha vaallahi ya bende 1.62 bıyum 49kilom var mübarek göbeği görme![]()
HhahahaahaAaaaaa, ewweeettttt super fikir. Ama dikkat et, arkaya tanidik falan denkgelmesin![]()
HahahaBuyurun oturun ayakta kalmasin![]()
Ewet tabiki hormonlar.sen daha yag cek bunlaraHahahaay şişlikte varbide pilatese gittiğim halde yaaa deliriyorum hep hormonlardan bunlr
![]()
HahahahaEwet tabiki hormonlar.sen daha yag cek bunlaralutfuda kahrida diye. Ne hale getirdiler bizi .
![]()
![]()
Dün akşam yaptım buda sabahkiydi sanırım üstünden fazla saat geçmediği için anca bu kadar koyulaştı sonradan geldi aklıma yaa korktum bende biaan teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallahCanım koyulaşmışşşşşş![]()
Yaaa kızlar alın size belirtisiz hamilelikBiliyosun belirti yoktu ne leke ne başka bişey sadece göğüs ağrısı vardı oda adet zamanı da oluyodu aha şimdi test yaptım çok silik çıktı 2.cizgi adamlar boşuna demiyolar gununden önce test yapmayın diye demekki var bildikleri![]()