• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum bi an önce regl gelse barii şimdi bu kist reglimi geciktirmez inşallah 🥴
Aynen öyle rabbim geciktiriyosa daha guzellestiriyodur 😌 vardır hayırlısı zamanı Allah'ın izniyle duphaston kullan varsa da bisye yapmiyo o yoksa adet olduruyo da yoksa zaten kanama olmuyo düşük riskine falan da veriyolar ben ondan kullanıyorum hep geç geldiği için

İnşallah canım dün 570di bugün 750. Olumsuz konuştu cnm sıkıldı inşallah hayırlısı 🙏🏻
Canım sıkma canını benim dün 830 küsürdü kese görünmesi için erken dedi.
Cuma günü tekrar gideceğim
Bana önce üstten, üstten gözükmezse alttan da bakacaklarmış.
Bana progesteron filan bir şey demedi ama bence boşuna canını sıkma

Aynen öyle rabbim geciktiriyosa daha guzellestiriyodur 😌 vardır hayırlısı zamanı Allah'ın izniyle duphaston kullan varsa da bisye yapmiyo o yoksa adet olduruyo da yoksa zaten kanama olmuyo düşük riskine falan da veriyolar ben ondan kullanıyorum hep geç geldiği için
Benim Pek gecikmez canım adetim ama bu sefer kist olmuş olma ihtimali var o düşündürüyo beni. Bir de doktor adetinin 1 veya 2. Günü gel demişti haftasonuna denk gelirse napıcam sormayı unuttum bunu 🤔

Merhabalar hepinize sizleri ilk sayfadan beri sessizce okudum tam 7 aydir bebis istiyorduk biz bana bu ay öyle enerji verdiniz ki hepinize cok ama cok teşekkür ederim Allah razı olsun bugun kan testi verdim yumurtlamamin 12. Gunuydu vee 56 cıktı ben şok hala inanamiyorum ilk sizlere yazdım dua edin nolur sağlıklı gebeliklerimiz olsun rabbim dileyen isteyen bekleyen tüm anne adaylarinin kucaklarini doldursun inşallah 🙏😍 sacmaladiysam kusura bakmayin hala soktayim biraz once öğrendim de🙏🤲🤲
Tebrik ederiim gözünaydın sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah 🤗

Evlendikten kısa süre sonra hormonlar bozuldu ve 15 kilo aldım bı anda her gören noldu sana diye şaşırdı hamile zanneden rahatlıkta yediğimi düşünen ne ararsan 😂 gel gör ki 4 senedir iğneler ilaçlar düzensizlikler derken gitti giden 😂😂
Evlenince bende kilo aldım
Hayatımda hiç gelmediğim kiloya geldim ya
Herkes bana dikkat et çok yeme diyor eşim dışında
Emzirirken inşallah zayıflarım ya

Merhabalar hepinize sizleri ilk sayfadan beri sessizce okudum tam 7 aydir bebis istiyorduk biz bana bu ay öyle enerji verdiniz ki hepinize cok ama cok teşekkür ederim Allah razı olsun bugun kan testi verdim yumurtlamamin 12. Gunuydu vee 56 cıktı ben şok hala inanamiyorum ilk sizlere yazdım dua edin nolur sağlıklı gebeliklerimiz olsun rabbim dileyen isteyen bekleyen tüm anne adaylarinin kucaklarini doldursun inşallah 🙏😍 sacmaladiysam kusura bakmayin hala soktayim biraz once öğrendim de🙏🤲🤲
Yaaa 🥰🥰 Maşallah
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahhhhhh 🤲🤲

İnşallah canım dün 570di bugün 750. Olumsuz konuştu cnm sıkıldı inşallah hayırlısı 🙏🏻
Hepsi öyle diyo sağlamına da keseyi görene kadar her an her şey olabilir diyolar yani oğlumda banada dediler burda çoğu kişi okudum öyle demişler korkma dua et bol bol yiyecek ekmeği varsa her türlü doğar allahın izniyle
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh 🤲🤲🤲

Yok henüz de hiç yarın adet olacakmış gibi de değilim inşallah gecikmez 😁
Yaa olmazsanda eger inşallah geç döllenme felan olur yaaa 🤲🤲🤲🥰🥰
Sen benim bal tarçın kürümü beğenme bak vesile oldu 😃 ye kız sendeee ölmezsin 12 günde be tabi doktor ilaç verirse yeme sakın sadece onu dene bir ay yoksa senin yumurta deve kuşu yumurtası olacak artık 🙈🙈🥰🥰

Yaa olmazsanda eger inşallah geç döllenme felan olur yaaa 🤲🤲🤲🥰🥰
Sen benim bal tarçın kürümü beğenme bak vesile oldu 😃 ye kız sendeee ölmezsin 12 günde be tabi doktor ilaç verirse yeme sakın sadece onu dene bir ay yoksa senin yumurta deve kuşu yumurtası olacak artık 🙈🙈🥰🥰
Benim klomene devam kuzum yine bu ay bir de bunu yersem ooo deveyi bırak ejderha olur herhalde artık 😂
O kürün içindeki çörek otunu nerden almıştın marketlerden mi

Benim klomene devam kuzum yine bu ay bir de bunu yersem ooo deveyi bırak ejderha olur herhalde artık 😂
O kürün içindeki çörek otunu nerden almıştın marketlerden mi
Yok canım aktardan öğüttürüp aldım hemen yaptım macunu taze öğütülmüş olması gerek çünkü içindeki yağlar uçucu oldugu için etkisini kaybediyor hemde zararlı aktara gidip taze öğütülmüş çörek otu diyince öğütüp veriyo 💕

Hepsi öyle diyo sağlamına da keseyi görene kadar her an her şey olabilir diyolar yani oğlumda banada dediler burda çoğu kişi okudum öyle demişler korkma dua et bol bol yiyecek ekmeği varsa her türlü doğar allahın izniyle
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh 🤲🤲🤲
İnşallah canım beniiim Allah razı olsuun❤️❤️❤️

Back
X