- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Insaallah gelmez .Geçti bebem yarın 15. Gün oluyor regl gelir 1 2 güne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insaallah gelmez .Geçti bebem yarın 15. Gün oluyor regl gelir 1 2 güne
Aafffff tmmVerememm zararlı![]()
![]()
Gelicek gelmekte olaaan
Insaallah gelmez .![]()
Ben içerim sağaa yohhAafffff tmmgozumun onunde iciyon canim cekiyo ama
Ewet gelsiiinnnnn , taptazeGelicek gelmekte olaaan
Gelsin bi an önce de doktora gidicem bee![]()
Ben içerim sağaa yohh![]()
Çıksın civcivleeerEwet gelsiiinnnnn , taptazelarrrrrr
![]()
TURKIYE ye geldigim ay (3-5ay icinde ) bnde hemen yaptircam.Çıksın civcivleeer
Valla bu ay oldu oldu olmadı ben gidiyom tüpe yeter bee bezdim![]()
Bu insanlar nasıl ne biliyim tek ilişkiyle, yok spiralle yok prezervatifle falan hamile kalıyolar yaTURKIYE ye geldigim ay (3-5ay icinde ) bnde hemen yaptircam.kirdivercem kabugunuda gorecek.guzellikten anlamiyo
Bizimkiler simdiden asiii ewlatBu insanlar nasıl ne biliyim tek ilişkiyle, yok spiralle yok prezervatifle falan hamile kalıyolar ya![]()

Once hamile kalincaya kadar ,sonra kesesini kalp atisini Duyana kadar, sonra 2li testleri , 3lu testleri olana kadar, sonra doguma kadar saglikli ilerleyecekmi diye,dogduktan sonra hastalanacaklar , Dis cikarip ateslenecekler , buyuyup okula gidecekler , baslarina biseymi gelecek korkusuAmiiiiiiiiiiinbenm bu aydan umidim yok bu bebek olayı baya ugrastırcak gibi bi his var içimde
![]()
H hellobabygirlBizimkiler simdiden asiii ewlatgoturecem dr.ye
bunlari once tupun icinde (acemi birliginde
) babaya saygiyi ogretecekler.Sonrada tepecekler assaadan anaya saygiyi ogretecekler
yapcanmi bidaha hee yapcanmi
olan bizim 15.bin TL ye olacak
![]()
Benim de gündüz donuyor ayaklarım gece ateş gbi yanıyo yaaTaze hamileyim benim de ayaklar üşüyor yüzüm e sıcaklık basıyor hafif bel ağrısı var![]()
Kendimi görüyorum bu mesajındaYumurtlama dan sonra progestan kullaniyorum alttan.sabah 2 ,aksam 2 , o zaten tuhaf yapiyo islaklik ve fazlaligi krem gibi geri geliyo.anlayamiyorum o yuzden akintiyiaman kacgun kaldi zaten boswer, hamile falan da degilim zaten
sadece kasiklarim ve belim agriyo oda adette de oluyo .Koray ☹ah kucuk kuzucuk yaaa.Valla yakin olsaydik birlikte bakardik
![]()
Kız ne aşerdinn
Afferim KorayKendimi görüyorum bu mesajında
Ona göre he
Koray kuzum benim ya ayağım da sallanıyor şuan
Kalktı ayaga sabah sabah
![]()
Hadi ordan , enisteye naz yapmaya gidiyom demiyodaKız ne aşerdinn
Halsizim yaa hemencecik uykum geliyo geceleri artık![]()
Uyudu oğlumAfferim Koraygunaydin bebegimmmm , teyzesinin kuzusuuuu , tadini cikar son 9ay
![]()