• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu insanlar nasıl ne biliyim tek ilişkiyle, yok spiralle yok prezervatifle falan hamile kalıyolar ya :KK61:
Bizimkiler simdiden asiii ewlat🤨goturecem dr.ye 🤨🥚🥚bunlari once tupun icinde (acemi birliginde 😂) babaya saygiyi ogretecekler.Sonrada tepecekler assaadan anaya saygiyi ogretecekler🤨🥚:KK67:yapcanmi bidaha hee yapcanmi😁😁😁😁😁olan bizim 15.bin TL ye olacak:süslü:

Amiiiiiiiiiiin 🥰 benm bu aydan umidim yok bu bebek olayı baya ugrastırcak gibi bi his var içimde 😀
Once hamile kalincaya kadar ,sonra kesesini kalp atisini Duyana kadar, sonra 2li testleri , 3lu testleri olana kadar, sonra doguma kadar saglikli ilerleyecekmi diye,dogduktan sonra hastalanacaklar , Dis cikarip ateslenecekler , buyuyup okula gidecekler , baslarina biseymi gelecek korkusu😱ya tembel olurlarsa , ya sinifta kalirlarsa 🤕🤒ya meslek sahibi olamazsa, buyudu karsisina hayirli kismet cikmazsa🤦🏻‍♀️🙇‍♀️ ya bunlar oglan olup , karilari bizi istemezse , bizim oglanlar kilibik olursaaa😳😳😳😳😳😳😳😳😈😈😈😈 aaayyyyyy , bana biseyler oluyo .Gelin yol yakinken vazgecelim 😁😁😁😁😁😁 JOYz JOYz .@ hellobabygirl haklisin bayaaaaa ugrastiracaklar hemde 🤭🤭🤭🤭

Yumurtlama dan sonra progestan kullaniyorum alttan.sabah 2 ,aksam 2 , o zaten tuhaf yapiyo islaklik ve fazlaligi krem gibi geri geliyo.anlayamiyorum o yuzden akintiyi 🤔aman kacgun kaldi zaten boswer, hamile falan da degilim zaten 😁😁😁😁😁sadece kasiklarim ve belim agriyo oda adette de oluyo .Koray ☹ah kucuk kuzucuk yaaa.Valla yakin olsaydik birlikte bakardik🤷🏻‍♀️🙇‍♀️
Kendimi görüyorum bu mesajında
😁 Ona göre he 😁
Koray kuzum benim ya ayağım da sallanıyor şuan
Kalktı ayaga sabah sabah
🙈🙈

Back
X