• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Z

zaten bi kremleri , bi cikolata lari var.😂😂😂getiriversinler .
A101 de de var kız bazı çikolataları 😂😂o Kinder çeşitlerini ordan getirirler bebeleri yedikleri için burda çok fazla yok ya Kinder çeşitleri falan bizlere gelirken a101 den alırlar alırlarsa 😂😂😂

A101 de de var kız bazı çikolataları 😂😂o Kinder çeşitlerini ordan getirirler bebeleri yedikleri için burda çok fazla yok ya Kinder çeşitleri falan bizlere gelirken a101 den alırlar alırlarsa 😂

A101 de de var kız bazı çikolataları 😂😂o Kinder çeşitlerini ordan getirirler bebeleri yedikleri için burda çok fazla yok ya Kinder çeşitleri falan bizlere gelirken a101 den alırlar alırlarsa 😂😂😂
Benim ninem bile okuyo paketin ustunu , ordan mi? Burdan mi? Kandiriyolar mi diye.😁😁

Elektrikler gitti koca işe gitti çabucak gelir inşallah şu elektrik yaa karanlidikca karanlık oldu hava korkarım ışıksız 😂 gel bırakayım annemlere dedi gitmedim ne işim var gelir birazdan dedim ama 3 saat oldu hala tık yok 😂

Beyni yaktım yanlış mesajı yazdım buraya silemiyorum tamamen onu değiştirem bari dedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X