- 18 Şubat 2015
- 55
- 11
Bende aranıza yeni katılanlardanım 21 yaşındayım evleneli 9ay oldu çocuk düsünmüyoduk ilk önce evliliğe alışmak tadını çıkarmak istedik gezmelerimizin ama şubatın 13 ünde ne zaman olacağını bilmediğimiz bebeğimiz için ilk adımı atmış bulunmaktayız :) iki gündür mide yanmalarım bulantılarım (kusma yok) karın ağrılarım bacaklarımda inanılmaz ağrılar kasıklarımda inanılmaz bir şekilde bıçak saplar gibi ağrılarım oluyor baş ağrılarım belirtilerden hepsi geçiyor ama söyle bir durum var ki 5 aydır adet görmüyorum doktora gittim 1 değil 3 doktora gittim ilk defa adet görememe yaşıyordum çünkü ilişki olmadan önce doktora gittiğimde doktor yeni evli olmama esimle eşimin işinden dolayı ailelerimizden akrabaları mızdan uzakta olmamıza evden dışarı çıkamama ve yeni evliliğin stresine bağladı çünkü gebe kalmama hiçbir engel olmadığını söyledi acaba adet göremememde gebeligime engel mi onu düşünüyorum sonuçta adet dönemide yumurtalıklarla ilgili bana yardımcı olur musunuz lütfen bu bebeği çok istiyorum çünkü yalnız kalmaktan sıkıldım ihtiyacım var bebeğime ;(