HGS Rahim Filmi Çektirecekler

Vicge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
30
2
41
Arkadaşlar merhaba, 32 yaşındayım ve bilinçli olarak 2aydır hamile kalma çabası içindeyim. Yaptığım araştırmalarla,30 yaşını geçmiş bayanların vakit kaybetmeden hsg yani rahim filmi çektirmelerinin zaman kaybı açısından önemli olduğunu öğrendim ve dün gidip çektirdim.
Arkadaşlar 1gün boyunca hem tel ile hem de int ile araştırma yaptım, İzmirden birçok fiyat aldım en düşük 700tl en yüksek 2000tl idi. Manisayı araştırdım 700-900tl arası fiyat aldım. En uygununu Manisa'nın Akhisar ilçesindeki Özel Doğuş Hastanesinde anestezisiz 250tl anestezili 350 tl fiyat aldım. Doktor Fatma hanıma muayene olduktan sonra hsg yi çekti, hem doktorumdan hem de hastaneden çok memnun kaldım. Maddi açıdan çok farklı tutarlar söylendiği için hsg çektirecek bayanlara fikir vermek istedim. Hepimizin yolu açık olsun

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Doktor hanım da "geçen hafta kongrede olduğunu ve hsg nin hamile kalmakta etkili olduğu çok dile getirildi" dedi.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Doktor hanım da "geçen hafta kongrede olduğunu ve hsg nin hamile kalmakta etkili olduğu çok dile getirildi" dedi.

Ben sanirim 5 ay oldu cekileli Daha fazla da olabilir hatirlamiyorum. Hala gebe kalamadim. Ben de findikzade radyomarda cektirdim. 400 lira. Zaten özel bir aletleri var göbek ustune getiriyorlar aci hissetmiyorsunuz sadece kucuk adet sancisi gibi..
Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar verisn..

Ben aralikta cekindim. Ameliyat sonrasi tupumde tikaniklik varmi yokmu bilmek icin doktor onermisti. Internetden arastirdim acili diyen de oldu hiss etmedim diyen de. Sordum dc aciliysa anestezi isterim bizde anestezi yok ozele git 150 tl ye cekiyorlar dedi. Neyse ki,5 dakka icin kiyamadim ve fakultede cekindim. Parasini sgk karsiladi diye kac oldugun bilmedim. O dunyani resmen gordum geldim :KK43: titriyodum ciktiğimda. Tovbe dedim bi daha anestezisiz yaptirmam. Benden once giren bayan 60 tl odemis diye duydum.

Ben de sgklıyım ama izmirde yada manisada sgk nın karşıladığı bir hastane bulamadım ben geçen hafta adet oldum 5gün sonra bu pzt bitmişti, adetimin 2.günü incir kürüne de başladım, bakalım nasipse inşallah, en hayırlı zamanda allahım nasip etsin

Ben sanirim 5 ay oldu cekileli Daha fazla da olabilir hatirlamiyorum. Hala gebe kalamadim. Ben de findikzade radyomarda cektirdim. 400 lira. Zaten özel bir aletleri var göbek ustune getiriyorlar aci hissetmiyorsunuz sadece kucuk adet sancisi gibi..
Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar verisn..

Benim işlemim de şiddetli adet sancısı gibiydi 1dakika bile sürmedi bu ağrı, giderek azaldı... İncir kürü denedin mi canım sen? Yumurtaların gelişiyor mu takip ettirdin mi?

Benim işlemim de şiddetli adet sancısı gibiydi 1dakika bile sürmedi bu ağrı, giderek azaldı... İncir kürü denedin mi canım sen? Yumurtaların gelişiyor mu takip ettirdin mi?

Evet yumurtalarim gelisiyie sukur hicbir sorun yok. Incir kürü nasil oluuor?? Ben bu ay mantar tedavisi gorecegim reglimi bekliyorum. 2 ay gebe kalmamam gerek. Bu 2 aydan sonra incir recelini uygulamak isterim Eger sifa olacaksa. Nasil oluyor??

:KK50:
Evet yumurtalarim gelisiyie sukur hicbir sorun yok. Incir kürü nasil oluuor?? Ben bu ay mantar tedavisi gorecegim reglimi bekliyorum. 2 ay gebe kalmamam gerek. Bu 2 aydan sonra incir recelini uygulamak isterim Eger sifa olacaksa. Nasil oluyor??

İncir reçeli değil incir kürü:KK50:. İbrahim saraçoğlunun kürü, 8-10 tane inciri yarım litre hazır suda kaynatıyorsun, sabah akşam içiyorsun, ayrıntıları netten araştırabilirsin. Yumurtanın gelişmesini sağlıyormuş, incir kürüyle birlikte uygulayabileceğin havuç kürü de yumurtanın çatlamasını sağlıyormuş:KK66:

:KK50:

İncir reçeli değil incir kürü:KK50:. İbrahim saraçoğlunun kürü, 8-10 tane inciri yarım litre hazır suda kaynatıyorsun, sabah akşam içiyorsun, ayrıntıları netten araştırabilirsin. Yumurtanın gelişmesini sağlıyormuş, incir kürüyle birlikte uygulayabileceğin havuç kürü de yumurtanın çatlamasını sağlıyormuş:KK66:

:KK70::KK70::KK70::KK70:incir receli demisim ya saka gibi :KK70::KK70::KK70::KK70: artik aklim nerdeyse :KK70::KK70: tamam cok sagol ben arastiracagim bunu insallah..

kızlar bende adetimi bekliyorum hsg için çok heyecanlıyım zaman yaklaştıkçada daha çok heycanlınıorum sanırım

arkadaşlar merhaba ben hsg ( Rahim filmi ) çektirmek istiyorum ancak hem çok korkuyorum hemde hastanelerin bazılarını aramama rağmen ne yazık ki fiyat konusunda telefonda bilgi vermeyi reddediyorlar. Anestezi ile çektirmek istiyorum ama nerede çektireceğimi bilemiyorum İstanbul Avrupa yakasında bildiğiniz bir yer var mı ?

arkadaşlar merhaba ben hsg ( Rahim filmi ) çektirmek istiyorum ancak hem çok korkuyorum hemde hastanelerin bazılarını aramama rağmen ne yazık ki fiyat konusunda telefonda bilgi vermeyi reddediyorlar. Anestezi ile çektirmek istiyorum ama nerede çektireceğimi bilemiyorum İstanbul Avrupa yakasında bildiğiniz bir yer var mı ?
Ben randevumu aldım fulya emarda çektireceğim ağrısız hsg çekiyorlamış memnun kalırsam önerebilirim

inşallah memnun kalırsınız fiyat için ne söylediler peki ?
birde işlem sonrası komplikasyon kapmaktan da endişe duyuyorum
Valla ben tanıdık vasıtasıyla gittiğim için bana indirim yaptılar sanırım normal fiyatları 400 civarında olabilir bir arayıp sorun isterseniz

Kızlar bugün hsg çekindim Allaha şükürler olsun normal çıktı burada bir sürü saçma sapan yazılar okuyup korka korka gittim ama inanki normal muayeneden hiç bir farkı yok korkulacak hiç bir şey yok ne kanamam nede ağrım olmadı Fulya Emarda çekindim çok temiz bir yer ben çok memnun kaldım cihazlarıda ağrısızmış hsg sonrası hamile kalan çok kişi olmuş inş Rabbim isteyen herkese Annelik duygusunu yaşamayı nasip eder

Sakin anesteziyle yaptirma .ne gerek var sezeryanmi oluyosun sanki?sisli echomara git.hic korkulacak birsey yok inanki.adet sancisi gibi agrin oluyo eve donerken hepsi bu..

Kızlar bugün hsg çekindim Allaha şükürler olsun normal çıktı burada bir sürü saçma sapan yazılar okuyup korka korka gittim ama inanki normal muayeneden hiç bir farkı yok korkulacak hiç bir şey yok ne kanamam nede ağrım olmadı Fulya Emarda çekindim çok temiz bir yer ben çok memnun kaldım cihazlarıda ağrısızmış hsg sonrası hamile kalan çok kişi olmuş inş Rabbim isteyen herkese Annelik duygusunu yaşamayı nasip eder
Ben hsg cektirdigim ay hamile kaldim.

X