- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #3.081
Aynen saatler de değişti. Ama az kaldı gibi he. Eski hale dönerler. Bankalar başlamış normal düzene.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama devlet kurumunda oldukları kesin
Vay sizi memurlar siziiii Ankara memur şehri tabi
Bizimki de özel Reno da şekerimAma devlet kurumunda oldukları kesin![]()
Ama devlet kurumunda oldukları kesin![]()
Evet Ankaralılık bunu gerektirirVay sizi memurlar siziiii Ankara memur şehri tabi![]()
Ben de özeldeyim canım:))Bizimki de özel Reno da şekerimstatüsünü söylemiyim
![]()
Ben de özeldeyim şekerim ama eve özelBen de özeldeyim canım:))
Sgksız, üç beş güzel lafa çalışıyosun işteBen de özeldeyim şekerim ama eve özel![]()
Aynen züğürdüm benSgksız, üç beş güzel lafa çalışıyosun işte![]()
3 5 güzel lafa derken iltifat da etmez benimkiBiz çalışıyoz gene züğürdüz![]()
Otomotiv kentinde oluncaBizimki de özel Reno da şekerimstatüsünü söylemiyim
![]()
AynenOtomotiv kentinde olunca![]()
Bakalım ne gelecek sadece doğalgaz olsa iyi klimayı da açıyoruz totom çok üşüyor koyacam odun sobası oh mis beeBende üşüyorumm ya yanıyo da cayır cayır. Doğalgaz belimizi bükecek mi ne![]()
Verimli bir günden selamlarNeler yapıyorsunuz bakalım bugün? Mesela ben soğuktan üşüyorum fazla mı soğuk ne![]()
Kendi yapsın de mi?Ben ütüyü hiç yapmıyorum![]()
Ayy resim çekseydiniz keşke çok severim ördek tavukVerimli bir günden selamlarBütün ev süpürüldü. Silindi. Bir sepet çamaşır katlandı, yerleştirildi. 1 mak. Yıkandı. WC-lavabo yıkandı. Büyük oğlumu yürüyüşe çıkardım 1 saat. Yeni yerler keşfettik. Burnumuzun dibinde o kadar güzel yerler varki Bahçeli evler, ördekler, tavuklar içim açıldı
Şimdi keyif zamanı️