• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Köyde kömür sobasını yaktık oh mis gibi ısın iliğimiz kemiğimiz ısındı eşim verdi odunu sobaya verdi odunu sobaya burda doğalgazla ısınacaz da püff😁

İyi akşamlar çok sevgili arkadaşlarım:KK49:Bugün hiç iş yapmadım, yemek de dünden vardı baya sıfır iş, oturarak günü tamamladım. Ben niyeyse bir gün iş yapmışsam bir gün yapamıyorumo_O Neyse zaten kimse de arı gibi çalışmamış:halay::rapci:
Aynen ben de öyleyim, bir gün cok is yaptıysam, diğer gün yatip dinlenesim geliyor 🙂

Merhaba canım ben de daha yeni başladım işlere evi süpürdüm küçük valizi boşalttım çamaşır makinesini çalıştırdım gıdaları akşam yerleştirmiştim
Canın bugün yapmak istemiyorsa yapma boşver😁
Mutfak berbat durumda, toplamam şart. Ya bi müzik açayım ya bi dizi, bismillah deyip girişeyim 😄
Elimdeki kitabı bitirme kararim var bugün icin 🤲🏻👍🏻

Mutfak berbat durumda, toplamam şart. Ya bi müzik açayım ya bi dizi, bismillah deyip girişeyim 😄
Elimdeki kitabı bitirme kararim var bugün icin 🤲🏻👍🏻
Ben de hala kitabımda 20 sayfa kaldı bi bitiremedim 😁
Mutfağı sorma daha giderken ki bulaşık makinası boşaltılacak bekliyor beni

Ev süpürüldü bulaşık makinası ve bulaşıklık boşaltıldı 2 makina çamaşır asıldı çorba yaptım dinleniyorum balkonda yorulmuşum başım da ağrıyor

Ben de hala kitabımda 20 sayfa kaldı bi bitiremedim 😁
Mutfağı sorma daha giderken ki bulaşık makinası boşaltılacak bekliyor beni
Yaparsin sen, aslansin 💪🏻

Mutfağı topladim, bulasik filan ✔️
Mutfak caminin önündeki mermeri temizledim, kuslara ekmek koya koya kirlenmisti cok ✔️
Corba koydum ✔️
Kuzuya defter yazdirdim 1 sayfa ✔️
Dizi+kitap+örgü+ütü 🙂 bunlar var yapılacak. 🙄

Yaparsin sen, aslansin 💪🏻

Mutfağı topladim, bulasik filan ✔️
Mutfak caminin önündeki mermeri temizledim, kuslara ekmek koya koya kirlenmisti cok ✔️
Corba koydum ✔️
Kuzuya defter yazdirdim 1 sayfa ✔️
Dizi+kitap+örgü+ütü 🙂 bunlar var yapılacak. 🙄
Hayır ben dişi ceylanım :KK70:

Kitap okuyacağım ben de ama hava da çok güzel ılıcacık balkonda oturdum kaldım kızım da oynuyor

Back
X