- 18 Kasım 2020
- 20.979
- 50.360
- 548
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #4.761
ama merak ediyorum yeni bölümde ne olacakYapma etme bence![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama merak ediyorum yeni bölümde ne olacakYapma etme bence![]()
Teşekkür ederimAfiyetler olsun![]()
Buyur beraber olsun niloyaAfiyet olsun canım fıstık hariç hepsi benlik hele o kekler![]()
Bu akşam izlersin artıkama merak ediyorum yeni bölümde ne olacak
tv izleyemiyorum canımben yarın sabah izlerimBu akşam izlersin artık![]()
Bende tekrarını izliyorumtv izleyemiyorum canımben yarın sabah izlerim![]()
aynen bizdede babam sağolsunBende tekrarını izliyorumevde iki erkek olunca ya TLC yada spor programları izleniyor
![]()
Gündüz evde olmuyorda izliyorum yoksam yokaynen bizdede babam sağolsun![]()
bende bazen kavga edip göbeğine oturuyorum alıyorum elindenGündüz evde olmuyorda izliyorum yoksam yok![]()
O kadar çok canım çekiyor ki kaç gündürNiloyaaaa gel anam gel![]()
Senin iş iyiymişbende bazen kavga edip göbeğine oturuyorum alıyorum elinden![]()
Amaa yaaO kadar çok canım çekiyor ki kaç gündürama yapamıyorum oğlumun alerjisi var
Ellerine sağlık ve de afiyet olsun![]()
ayyy aynı benim babam tlc deki herşeyi izleriSen iş iyiymişbiz ailecek TLC izliyoruz babam hurda olan herşeye bayılır TLC de babamın gözünü doyuruyor sağolsun
![]()
ayyy aynı benim babam tlc deki herşeyi izleri![]()

ahhahahah tamambence bütün babalar aynısanirim birde dmax var onuda izler sürekli
birde Kemal Sunal filmleri izler sürekli . Birgün akşam yine Kemal Sunal filmi izliyoruz,dedim ki baba biz bunu öğlen izlemiştik ama neden şimdi tekrar izliyoruz dedim diyor ki sabahta izlemiştim ben diyor
![]()
Yok yok üzülme yerime de yeAmaa yaacok üzüldüm şuan
emziriyor musunuz ? teşekkür ederim
![]()