- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.044
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.921
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi ara ara vermiştim kilo aldım diye yemiyordum özlemişim bu hafta hergün aldım neredeyse bu akşam hesap yapıyorum 2 tl olmuş intense 1 tl de Nescafe etti 3 tl ayda 30 günden 90 TL para yapar bu intense i kesmelisin dedimHer güne bir intense bunun karamellisi çıkmış bide![]()
Bak onu ben de sevmiyorum eşim Ramazanda coşuyor mübarek sözde bayrama fit girecekti o göbek gidecekti külliyen yalan![]()
Yıkanırken tikkatli olun amaMecbur öyle olucak![]()
Gömlekte biraz kötü duruyorGöbek severim, bende olmadigi sürece
Benimkinde de var azcik kiz bosver sefalari olsun, sagliklarini etkileyecek duzeyde degilse tabii
Konforlu oluyor sarilinca falan![]()
Üff süper afiyet olsunBenimde bu akşam ilk tercihim![]()
Gömlekte biraz kötü duruyoralıştım artık kas yapacağı yok
![]()
36.5Yaş kaç, umut var mi yok mu ona bakicam
Benimkinde pek umut yok.
Sanki arada çok yaş farkı varmış gibi sen deYine biraz umut var.
43 ile benimkinde imkansiz![]()
Şuan havalar serin olduğu için 3 günde bir yapiyorum yaz gelse hergün duşSağol canımben de kokmaya başladım bu akşam bi girsem iyi olacak
![]()
Sanki arada çok yaş farkı varmış gibi sen de![]()
Ben de öyle ama 2 gündür baya ısındı bugün terlemişim duş almam lazımŞuan havalar serin olduğu için 3 günde bir yapiyorum yaz gelse hergün duş![]()
O kdar şey yapıyosunki bi an acaba dedimAyy yok mumkun mu öyle bisey canim :)) yikanamiyorum bile ben suan tek basima :)
Normalde yaparim baklava, severim ugrasmayi ama kirik kolla ancak puding, corbaötesi olmaz.
Insallah gececek kadar alirim ya, önceki 2 sinav daha iyiydi. Bakalim yarinki nasil olacak, yarin son.
Kılalım
Ellerine sağlık canımNapıyonuz?
1 cam sildim.
Kışlıkları kaldırdım.