• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Ay ne güzel yaa ben ramazan bitti namazıda bitirdim 😞😞

Kapalı hava evet ya bide baktım cam sil dibinde kalmış. Zaten akşam üstü alışverişe gidicektik o zaman alırım şimdi bidaha çıkmayım dedim. Yine kaldı yani 😂
Ben de pek sabah namazına kalamıyorum bugün kalktım çok şükür sen de devam et

Hangisine vermiştin bende gül şeklinde kırmızı bi tatlıya verdim öok güzel gözüküypr kesin tutar dedim ama olmadı 😂😂
Ay hiç hatırlamıyorum 🤣birde çorba oylamasını tutturmuştum🤣etti 3 ama kaç tane de proluk veriliyor bilmiyorum

Hangisine vermiştin bende gül şeklinde kırmızı bi tatlıya verdim öok güzel gözüküypr kesin tutar dedim ama olmadı 😂😂
Aaa soğuk baklava ve adını hatirlamadigim bir tatlıya oy verdim ama ikisi de olmamıştı

Ay hiç hatırlamıyorum 🤣birde çorba oylamasını tutturmuştum🤣etti 3 ama kaç tane de proluk veriliyor bilmiyorum

Aaa soğuk baklava ve adını hatirlamadigim bir tatlıya oy verdim ama ikisi de olmamıştı
Dur bakalım kısmet görücez bekliyorum açıklanmasını😂😂
Ben kaç kez oyladım gelmedi
Bende yeni yeni başladım oylamayı en sonunda bende basıcam parayı 😂

Dur bakalım kısmet görücez bekliyorum açıklanmasını😂😂

Bende yeni yeni başladım oylamayı en sonunda bende basıcam parayı 😂
Pro üye olmanın adı kaldı birtek . Şimdi herkes profil mesajlarını düzeltebiliyor🤣birde isimleri kırmızı renkte ,başka da bir özelliği yok 😊

Pro üye olmanın adı kaldı birtek . Şimdi herkes profil mesajlarını düzeltebiliyor🤣birde isimleri kırmızı renkte ,başka da bir özelliği yok 😊
Birde nerelerde gezindiği gözükmüyor dimi yalnış bilmiyorsam😂 biz mesela siteden ne zaman çıktık hangi konuya bakıyoruz gözüküyo😂

Birde nerelerde gezindiği gözükmüyor dimi yalnış bilmiyorsam😂 biz mesela siteden ne zaman çıktık hangi konuya bakıyoruz gözüküyo😂
Evet öyle de bir özellik varmış 🙂 bence çokta önemli bir ayrıntı değil ,sence🙄

Back
X