- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 39
- Konu Sahibi elma_sekerim01
Arkadaşlar evet başlıktan anladığınız gibi ne göğüs ağrısı ne akıntı ne de başka bi belirti olmadan süpriz şekilde hamile olduğunu öğrenenler varsa paylaşır mısınız !!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vücudunu çok iyi tanıyorsan ve kendini dinleyebiliyorsan bence hamilelik büyük belirtiler veriyor canım. En azından adetten farklı olduğunu anlayabiliyorsunArkadaşlar evet başlıktan anladığınız gibi ne göğüs ağrısı ne akıntı ne de başka bi belirti olmadan süpriz şekilde hamile olduğunu öğrenenler varsa paylaşır mısınız !!
Bende de belirti olmadı,adet belirtisiyle aynıydı her şey,yine olmadı derken hamile olduğumu öğrendim.[/QUOTE
hayirli olsun cnm rabbim kucaginada almayi nasip etsin darisi basima :)
Kizlar bende hamile kalmaya calisan bi bayanim 4nisanda adet olmam gerekiyodu hala adet olmadim ve adetim hic gecikmez duzenlidir..suan ara ara kasikta yanma oluyo ve midem bulaniyo hafiften..kahvaltida kizartma yedim belki agir gelmiştir umutlanmak istemiyorum ama hic adet olcak gibi bi belirti de yok sizce kac gun daha bekliyim adet olmazsam ne zaman kan testi yaptirayim
Ayin 4unde olmam lazimdi.yarin kan testi yaptirsam cikmazmi ya insallah hamileyimdir sendede adet gecikmesi vrmi ins sende hamilesindircanım benimde bugün adet olmam gerekiyordu ama daha önce 35.güne sarktığı için pek umutlu değilim vucut oyun oynuyor resmen beklentide olduğumuz için,gerçi benim yumurtlama günlerimi değerlendiremediğim için pek umdum yok ama yinede herşeyin hayırlısı..bence adet gecikmesinden 1 hafta sonra test yaptır ,ben olsam öyle yapardım inşallah hamilesindir,hamileyizdir:)
Cnm hayirli olsun bebisin..adet gecikmesi olmusmuydu olduysa kac gun gecmisti cnm benim 3 gun gecti yarin kan testi yaptirsam cikarmiEn ufak bir belirti olmadi.adetim gecince kan testiyle ogrendim.
merhaba kasık ağrısı baldırlarda ağrılar oldu mu sizin? benmde adet günüm geçti bgn öle ağrılar oldu adet olcam sandım olmadım genelde kanamayla beraberinde sancı çekerdim sancı geçti devamı gelmediBende de belirti olmadı,adet belirtisiyle aynıydı her şey,yine olmadı derken hamile olduğumu öğrendim.