• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Sanki her gün çarşıya çıkıyorsun . Al iznini çık be nazim..:27:

Nereye gitcektin ki , söylerim seni ha ona göre.. :27:

İzin istemeyi sevmiyorum..Sanki surat yapcakmış gibi geliyor. :26:
Kpss tercihi yapcam yvrum, şifremi unutmuşum, öğrenci bürosuna gitmem lazım, bugün son gün. :18:

Rüyamda kırkayak görmüştüm. Düşman kadın varmış etrafımda..

Ah ben ezmez miyim onun beynini ha!
hımm kim kiii acabaa :27::27:
önce bul daa ezmesi kolayyy :23:

belki oyumdur bebek:51::51: beni kimlerle aldattığını görmeye gelmişimdir:27::27:

o değil de kız biz saf gibi gittik ramazana ayarladık nişanlımın gelişini elini dahi tutmak haram bana kız o geldi sabah aklımıza napıcık şimcik:ssz::ssz:
aaa evett şansa bakk ramazana da ne kaldı şurda ama olsun canımm onu görmen bile yeter senin içinn :21::21:

]Ne arıyorsun ki ? :27:[/B]

kıyafet ve ayakkabıı , sandalet tarzııı :32:

hahaah tamma o zamannn :24:

enee batırma kızz yakalayamazsın kii :67::67: :1:

heee bir şey dememiş işte ben geleyim gidersin demişş , izin istemek çok sıkıcı bende hiiç sevmem ben babamdan bile bi yere gitmek için izin istemiyorum söylüyorum sadece :ssz:

kızlarr arkadaşım iş çıkışı alışveriş mekrezine gidecekmş bende mi gitsem bir şeyler bulurudum belki ama ters bana da yer olarak :45:
Ben babamdan bile çekinerek izin isterim bazen.
Benim yapım bu sanırım. :26:

belki oyumdur bebek:51::51: beni kimlerle aldattığını görmeye gelmişimdir:27::27:

o değil de kız biz saf gibi gittik ramazana ayarladık nişanlımın gelişini elini dahi tutmak haram bana kız o geldi sabah aklımıza napıcık şimcik:ssz::ssz:

bak bu cevabın bile Ayferce ya :52: ahahahaah

aniiiiii, ramazanda geliyor dimiiii :30:
hiç birimiz de akıl edemedik onu.
Geçti artık güzelim, akşamları artık :ssz:

kızlarrr kimseyi bulamadım yardım edinnn :(

askerime birşeyler göndermek istiyorum kargoyla çikolata falan :1: biraz keyfi yerine gelsin diye. ama malüm acemi birliğinde daha. alırlarmı göndereceğim paketi teslim ederlermi sorun çıkarmı yoksa yasakmı birliğe birşeyler göndermek. Askerim burdurda

nolur yardım edin

kızlarrr kimseyi bulamadım yardım edinnn :(

askerime birşeyler göndermek istiyorum kargoyla çikolata falan :1: biraz keyfi yerine gelsin diye. ama malüm acemi birliğinde daha. alırlarmı göndereceğim paketi teslim ederlermi sorun çıkarmı yoksa yasakmı birliğe birşeyler göndermek. Askerim burdurda

nolur yardım edin
Ben acemi birliğindeyken göndermedim hiç :26:
yardımcı olamayacağım canım.

iyiyim canım sen nasılsın ?

Canın sıkkın gibi sanki.:31:

aaa evett şansa bakk ramazana da ne kaldı şurda ama olsun canımm onu görmen bile yeter senin içinn :21::21:
orası öyle de bileydik erkene alırdık kısmet napalım:31:

Ben babamdan bile çekinerek izin isterim bazen.
Benim yapım bu sanırım. :26:

bak bu cevabın bile Ayferce ya :52: ahahahaah

aniiiiii, ramazanda geliyor dimiiii :30:
hiç birimiz de akıl edemedik onu.
Geçti artık güzelim, akşamları artık :ssz:
sev beni ekmeği tuza banıp, banıp ayfoyu sever gibi:31:
ossun gözler kalbin aynasıdırrrr gözlerrrrrrrrr :1::1: öyle anlaşırık biz sevgülümle:16::16:

Back
X