- 10 Haziran 2015
- 921
- 748
- 103
Her
her gebelik değişik oluyo heralde benimde bugün kasıklarımda ara ara ağrı başladı bu ay da yok gibi heralde hyrlsı artk yaa çok düşünmekte istemiyorum nasip artk
İnşallah yaa dua edelim birbirimizeEVET CANIM KESİNLİKLE KENDİNİ RAHAT BIRAK SENİN İÇİN EN HAYIRLI OLAN ZAMNDA GELECEKTİR İNŞaLLAH..
8 gunm var olmama bnmde belırtı yokHerkese Merhaba bende bu konuyla ilgili topik açacaktım ki :) bir baktım aynı dertten mustaribiz..benimde adetime 4 gün var ne adet belirtim var nede hamilelik..(bel ağrısı, göğüste hassasiyet, akıntı ) ben bir hamilelik geçirdim maalesef 11 hafta sürdü kaybettimİlkinde ki belirtileri bekliyorum ama illa olacak diye bir şey yok..Rabbım hiç birimizin kucağını boş bırakmasın..
ilk kızımda hemen anlamıstım bu seferkınde hıcbısı hıssetmıyorum
hamilemisiniz?
hayırlısı olsun inş bebişinyarın saat sonra doktoruma gidicem kızlar,cinsiyet belli olabilir bugün çok merak ediyorum.. 1 oğlum var bakalım rabbim bize hangi cinsiyet nasip edecek,pazartesi yazarım.. herşey gönlümüzce olsun inşAllah..
Ne güzel cnm Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah sende hyrlsıyla kucağına aldrsn RabbimBen de şuan hamileyim 5 gün gecikmem var fakat hiçbir belirti yok. İlk gebeliğimde karın bel kasık göğüs her yerden ağrı çektim ama bunda cıks. Rabbim gönlüne göre versin Can'ım inşallah hamilesindir sende.
Neymiş bebişinin cinsiyeti m.ettimyarın saat sonra doktoruma gidicem kızlar,cinsiyet belli olabilir bugün çok merak ediyorum.. 1 oğlum var bakalım rabbim bize hangi cinsiyet nasip edecek,pazartesi yazarım.. herşey gönlümüzce olsun inşAllah..
Allah razı olsun Can'ım benim cümlemizin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Nasip ettiklerine de sağlıkla kucağına aldırsın Mevla'mNe güzel cnm Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah sende hyrlsıyla kucağına aldrsn Rabbim
Rabbim gönlüne göre versin ama çok kasma bu biraz psikolojik ne Zaman "Allah ne Zaman verirse" diyosun bırakıyosun kendini o Zaman oluyor. Tabi bırakmak kolay olmuyor illa kasılıyorsun olmazsın inşallah ama eğer olursan "period calendar" diye bi program var onu kur ve uygun günleri takip et. Rabbim izin verdi ve benim oldu. TavsiyemdirAmin inşallah benimde yarın adet günüm olmam inşallah yaa nerdeyse 1 haftaya yakın sol kasığımda bi dürtü var bide sol bel yanım ağrıyo anlamadım inşallah bu sefer olur bzde 5 aydr uğraşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?