Can'ım bunlar hamilelik belirtisi adet olamadığın için de ağrın olur. Dikkat et dinlenmene bak hayırlı olsun inşallahAdetim 2 gün geçti test yaptim simdi çift çizgi çıktı ama karnim çok agrio adet olacak gibiyim sanki sevinemedim bile 1 yıldır bekliyodum
İnşallah Can'ım benimInsallah öyledir rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah benim de hayal kırıklığı olmaz insallah
Bende olmadıKızlar yerlesme kanaması herkeste oluyor mu
Bugün regl olmam lazım ama daha hiç bi belirti yok bklm beklemedeyim artk nasipBayanlar ne var ne yok. Hastaneye gidecekler, acaba hamile miyim diyenler neredesiniz
Oy hadi inşallah. Belirti yok sa olabilir benim de hiç bir belirti olmadı bu hamileliğimde ne regl ne de benzeri belirtiler gösteren hamilelik. Hadi inşalalhhhhhBugün regl olmam lazım ama daha hiç bi belirti yok bklm beklemedeyim artk nasip
İnşallah cnm çok istiyoruz bu sefer şu pozitifi göreyimOy hadi inşallah. Belirti yok sa olabilir benim de hiç bir belirti olmadı bu hamileliğimde ne regl ne de benzeri belirtiler gösteren hamilelik. Hadi inşalalhhhhh
Neymiş bebişinin cinsiyeti m.ettim
Tatlım durumun nedir?In
İnşallah cnm çok istiyoruz bu sefer şu pozitifi göreyim
Ne güzel Rabbim kucağına almayı nasip etsin cnm12. haftamda kıza çok benziyor dedi,baya bi inceledi ense kalınlığı için 2li tarama testi öncesi o arda sordum kıza benziyor dedi ama 10 gün sonra tam belli olur dedi bakalım çok heyecanlıyım,1 oğlum var Rabbim inş bana ve tüm isteyenlere kız heyecanınıza tattırır..
Durum negatif cnm dün regl oldum hyrlsı artk bi daha ki aylara.Tatlım durumun nedir?
Merhaba yazinjzi yeni gordum hamilemisiniz asilama tuttumu acaba benfe haftaya yaptircam nasipseben de 7 gün önce aşılama oldum.ilk iki gün şiddteli ağrım vardı sızı şeklide adet olacakmış gibi kasık ve bel ağrım var. bir de karnımda biraz şişkinlik var. göğüs hassasiyeti,idrara sık çıkma,akıntı gibi hiçbir belirti yok.İnşallah hepimizin öce karnı sonra kucağı dolar.
Period calendar programını indir Can'ım, yumurtlama dönemlerini değerlendir. Rabbim hayırlı Zaman'da vericektir inşallahDurum negatif cnm dün regl oldum hyrlsı artk bi daha ki aylara.
henüz belli olmadı 4 gün var.Merhaba yazinjzi yeni gordum hamilemisiniz asilama tuttumu acaba benfe haftaya yaptircam nasipse
İndirdim kaç aydr takip ediyorum ama fark günde mi yumurtluyorum ki 28 29 günde bi oluyorum düzenli bu ay ovulasyon testi kullancm bklm hyrlsı artkPeriod calendar programını indir Can'ım, yumurtlama dönemlerini değerlendir. Rabbim hayırlı Zaman'da vericektir inşallah
İbsaAllah hayirlisiyla tutarhenüz belli olmadı 4 gün var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?