Hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğreneler

Adetim 2 gün geçti test yaptim simdi çift çizgi çıktı ama karnim çok agrio adet olacak gibiyim sanki sevinemedim bile 1 yıldır bekliyodum

Adetim 2 gün geçti test yaptim simdi çift çizgi çıktı ama karnim çok agrio adet olacak gibiyim sanki sevinemedim bile 1 yıldır bekliyodum
Can'ım bunlar hamilelik belirtisi adet olamadığın için de ağrın olur. Dikkat et dinlenmene bak hayırlı olsun inşallah

Insallah öyledir rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah benim de hayal kırıklığı olmaz insallah

Bugün regl olmam lazım ama daha hiç bi belirti yok bklm beklemedeyim artk nasip
Oy hadi inşallah. Belirti yok sa olabilir benim de hiç bir belirti olmadı bu hamileliğimde ne regl ne de benzeri belirtiler gösteren hamilelik. Hadi inşalalhhhhh

In
Oy hadi inşallah. Belirti yok sa olabilir benim de hiç bir belirti olmadı bu hamileliğimde ne regl ne de benzeri belirtiler gösteren hamilelik. Hadi inşalalhhhhh
İnşallah cnm çok istiyoruz bu sefer şu pozitifi göreyim

Neymiş bebişinin cinsiyeti m.ettim

12. haftamda kıza çok benziyor dedi,baya bi inceledi ense kalınlığı için 2li tarama testi öncesi o arda sordum kıza benziyor dedi ama 10 gün sonra tam belli olur dedi bakalım çok heyecanlıyım,1 oğlum var Rabbim inş bana ve tüm isteyenlere kız heyecanınıza tattırır..

Ne güzel Rabbim kucağına almayı nasip etsin cnm

Merhaba yazinjzi yeni gordum hamilemisiniz asilama tuttumu acaba benfe haftaya yaptircam nasipse

Period calendar programını indir Can'ım, yumurtlama dönemlerini değerlendir. Rabbim hayırlı Zaman'da vericektir inşallah
İndirdim kaç aydr takip ediyorum ama fark günde mi yumurtluyorum ki 28 29 günde bi oluyorum düzenli bu ay ovulasyon testi kullancm bklm hyrlsı artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…