Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenenler var mı?
Hamile ve doğum yapmış arkadaşlar cevaplarsa sevinirim :)
canım benim üşüme dışında belirtim yoktu, her şey normaldi
benim belirgin olarak hissettiğim ilk belirtiler halsizlik ve idrarda yoğunluk olmuştu. hamileliğimi öğrenmeden önce bu iki belirti başlamıştı. kayınvalidem gözlerimin içinin parladığını söylemişti eskilere göre oda bi belirtiymiş ama o artık mutluluktan mı gebeliktenmi bilmiyorum :) zaten çoğu belirti 2. ayda başlıyorHiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenenler var mı?
Hamile ve doğum yapmış arkadaşlar cevaplarsa sevinirim :)
benim belirgin olarak hissettiğim ilk belirtiler halsizlik ve idrarda yoğunluk olmuştu. hamileliğimi öğrenmeden önce bu iki belirti başlamıştı. kayınvalidem gözlerimin içinin parladığını söylemişti eskilere göre oda bi belirtiymiş ama o artık mutluluktan mı gebeliktenmi bilmiyorum :) zaten çoğu belirti 2. ayda başlıyor
yok hem rengi daha koyu hem kıvam olarak daha yoğun oluyor :))Ne güzel yaşamışsın bu güzel duyguyu idrarda yoğunluk derken sık mı çıkıyodun idrara ?
Korunuyor muydunuz? Benim de adetim 2 hafta filan gecikti. Cuma doktor randevum var. Biz korunuyorduk. Idrar testlerim de hep negatif.Benm ilk hamileliğim kimyasall gebelikti onda çok belirtim olmuştu idrara çıkıyodum devamlı göğüslerim 10 gün önce bomba gibi şişmiişti.. ve belim çok ağrıyodu.. ama düşükle sonuçlandı malesef.. çok şükürki şuan 6+6 haftalık hamileyim ama bunda adetimden 10 gün geçmişti ben hiç belirti yaşamadım testlerim hep negatif çıktı geç döllenmeymiş hastaneye adet söktürü almaya gittiğimde hamile olduğumu öğrendim ağlaya ağlaya eve gelddim mutluluktn. Allah herkese naaip etsin inşallah.. şuanda bile tek belirtim göğüslerim şiş başkada bşi yok
Burdda sen hayır tatlım korunmuyorduk tabiki ama ben ihtimal vermemiştim hiç belirtim yoktu çünkü.Korunuyor muydunuz? Benim de adetim 2 hafta filan gecikti. Cuma doktor randevum var. Biz korunuyorduk. Idrar testlerim de hep negatif.