Hiç bir belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen var mı?

Zehrayenihayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
1.731
1.728
Arkadaşlar her hamilelikte adet öncesi dönemde belirti yaşanır mı? Bunları yaşamadan hamile olduğunu öğrenen var mı? Şimdiden teşekkürler

Benim hiç belirtim olmadı.
Reglim 3 gün gecikincr once idrar sonra kan testi yaptım, beta 4000 küsür olunca hamile olduğumu anladım.
Şimdi 6.ayım bitiyor, ne kusma ne baş dönmesi ne kokuya hassasiyet ne başka bir şeyim var.
Karnımdaki kıpırtılar ve yuvarlanan cüssem olmasa hamileyim bile demem.

İnşallah isteyen herkes bu keyfi yaşar ve sağlıkla hayırlı evlatlara kavuşur.

Reglim 3 gün gecikincr once idrar sonra kan testi yaptım, beta 4000 küsür olunca hamile olduğumu anladım.
Şimdi 6.ayım bitiyor, ne kusma ne baş dönmesi ne kokuya hassasiyet ne başka bir şeyim var.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Bana da dua edin hamilelerin dualarına çok inanıyorum :KK66:

Valla bende reglim gecikene kadar anlamadim, o kadar ki gögüslerim bile hassas degildi acimiyordu, sifir belirti, hatta testi yapinca soka girdim, inanamadim. Belirtiler 6. hamilelik haftasinda basladi. Yalniz her hamilelik farkli oluyor ilk hamileligimde reglim gecikmeden 5 gün önce anlamistim hamile oldugumu, onda inanilmaz fazla belirti olmustu. Bas dönmesi, asiri gögüs hassasiyeti vs.

ben de ilk gebelikte göğüs hassasiyetinden bilmiştm hamileliğimi ancak sağlıklı gelişmedi soonlanmadı son bir kaç ay sürekli adetten on gün önce ben de hamilelik belirtileri başlar oldu. göğüslerim ucu sızladı midem bulandı hep hamileiym sandım ancak hep de adet oldum. bu ay ise arada adet olacakmış gibi kasık ağrısı dıışında hiç bir şey hisetmedim. idrrar testinde çift çizgi çıktı. yani adet gecikmesinden önce yaşanan bütün belirtiler bence psikolojik. ilk belirti adet gecikmesi oluyor.

Maşallah nazar değmesin kız

benim tüp bebekti, deli gibi belirti aramama rağmen (tuttu mu tutmadı mı?!?!) 5. haftaya kadar belirti olmadı. 16 hücreyken transfer oldu. yani sata göre 2 haftalıkken içimde olduğunu biliyordum. 5. hafta sık idrara çıkmaya başladım o kadar. bulantım vs de olmadı.

bende 7. haftamda öğrendim sık ıdrara çıkma başlamıştı adet düzensizliği vardı zaten önemsememiştim .8. haftadan sonra başladı kusmalarım hala devam :KK43:(

X