• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HİÇ BİRŞEY OLMAMASINA RAĞMEN HAMİLE KALAMIYORUM

beyza1903nur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2025
3
1
1
24
Kızlar merhabaa, sürekli yazıları okuyorum ama kafam çok karışık bir fikir danışmam lazım. evleneli 5 yıl olacak ilk evlendiğimde 8. ayımızda 5 haftalık bir hamilelik geçirdim bebek tutanamadığı için düştü. Şöyle söyleyim ilk günden beri nerdeyse hiç korunmadık diyebilirim çok nadir geri çekilme oluyordu ilk 1-2 senede ama 3 yıldır hiç bişey yok ne kadar umursamıyorum desemde çok zoruma gidiyor. Geçen aylarda doktora gitmeye başladım testleri vs. verdim rahim filmi çektirmem lazım ona gidemedim daha ama sonuçlarımı araştırdığımda aman aman kötü bişey yok eşimde de sorun çıkmadı. Evet doğru zamanı illaki vardır ama artık kendimi çok kötü hissediyorum tabi bunu kimseyle paylaşamıyorum o beni dahada yıpratıyor.
Varmı aranızda böyle bişey yaşayan bana bir yol gösterin lütfen:KK43:

rahım filmi çektir canım ben tüplerin tıkalı olabilir beslenmene dikkat et selenyum takviyesi,keçi boynuzu pekmezi yada özü eşinle beraber yemeye bak yumurtlama takibi yap gerekirse

annemde sağlıklı beslenmediğimi söylüyor bol sebze meyve ye dedi artık buna dikkat etmeye çalışıcam temmuz ağustos ayında eşimle doktorun verdiği folik asit ve vitamini kullandık ama kutular bitince almak istemedim selenyum ilk defa duydum hangi markayı önerirsiniz. Birde eşimin dayısı ve kuzenininde 7-8 sene sonra oldu çocukları irsi bişey olabilirmi

annemde sağlıklı beslenmediğimi söylüyor bol sebze meyve ye dedi artık buna dikkat etmeye çalışıcam temmuz ağustos ayında eşimle doktorun verdiği folik asit ve vitamini kullandık ama kutular bitince almak istemedim selenyum ilk defa duydum hangi markayı önerirsiniz. Birde eşimin dayısı ve kuzenininde 7-8 sene sonra oldu çocukları irsi bişey olabilirmi
al canım folik asit hep kullan ocean markasını kullanıyorum canım ben yok ya ırsi olacağını düşünmüyorum d vıtamınıne muhakkak baktır hsg filmini çektir kabak çekirdeği tüketin her gün bir avuç sigara içiyorsanız mümkünse azaltın yanı 5 haftalık düşük yapmışsın genetik testle pırtılaşma oluyormuş diye kontrol ettir kendini olur Allahın izniyle yumurtlamaya kadar soğan kaynatıp içsen oda enfeksiyon için çok faydalı ben bu ay denedim mesela tutmamış olsa bile enfeksıyonu attı o bile rahatlatıyor kendini hep sıcak tut.

evet soğan kürünüde denedim temmuz ayında d vitaminimde düşük çıkmıştı :( kabak çekirdeğini gördüm aldım bende denicem bir süre folik asitede başlamaktan başka çarem yok içimi rahatlattınız

Merhaba canım seni çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdayım 15 yıldır hiç hamile kalamadım korkma şimdi tüp Bebek yaptırıyoruz sen de ya da eşinde hiç sıkıntı olmasa bile yumurta ve sperm kalitesi önemli reglin düzenli olabilir ama kaliteli değilse devam etmiyor maalesef bu durumda FSH TSH LH E2 AMh bunlar önemli kanallar tıkalı olmucak sana tavsiyem Instagram da doktor Mehmet Fatih karslının vitaminlerini kullanabilirsin kadın doğum doktoru araştır ben kullanıyorum MFK diye sitesinde var Instagram üzerinden konuş anlat sana uygun eş paketleri var en az üç ay kullanmanız gerekir ondan sonra bakarsınız olmadı tüp bebeğe başvurun geç kalmayın ben geç kaldım bu arada kendini üzme yumurtlama günlerini takip et değerlendir 😊

Back
X