Hiç ciddi olamayan bir sevgili

upsiis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2015
5
0
31
Merhaba arkadaşlar.
22 yaşındayım 1,5 senelik bir ilişkim var. Aramız genelde çok iyi, çok yakınız ama en başından beri beni rahatsız eden bir huyu var.
Olur olmadık şakalar yapıyor, ve ben de alıngan ve fevri bi insanım. Normalde şaka kaldırabilirim ama ondan gelince çok sinirlerim bozuluyor. Sinirlendiğim şeylerin çok saçma oldugunu biliyorum ama o an elimde olmuyor sinirim bozuluyor bir kere. Ve onun hemen çaba sarf etmesini istiyorum ama o da tam tersi o an takmıyormuş gibi davranıyor sordugumda da sinirimin geçmesini beklediğini söylüyor.
Mesela bugün yine klasik şakalarından yapıyordu, ben de takmıyormuş gibi görünmek için devam ettirdim biraz. O da terk edicem seni ipleri tamamen koparıyorum elveda seni hep sevicem vs. saçmaladı. Ben tabi sinir oldum bi kere cevap vermedim. Sonra normal başka muhabbetlere döndü. Hala kızgınım dedim neden dedi işte dedim tamam dedi. Neden ısrar etmiyosun dedim bi şey yapmadığımı biliyorum yine saçma bi şeye sinirlenmişsindir dedi.
Bu şekilde konuşunca beni umursamıyor gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Sen de onu umursama. Kizlarla alakali sakalar yapıyor mu? Yapiyordur muhakkak. Sen de erkeklerle alakali yap. Biraz da o gıcık olsun.:63:

Lise aşki :KK70: niye surekli senin sacma sapan tavirlarinin ustunde dursun ki?? Umursanacak birsey olsa ve umursamasa umursamiyor derdim
Esiminde hosuma gitmeyen el sakalari vardi bikere kiyamet koptu sonra hoslanmiyorum ve bidaha yapmicak diyebanlastik zor bisey mi ??

Bende bdv Bölümü'ne en çok konu açanların yeni üye Olmasını anlamıyorum..
Nasıl yapalım bu işi ?
..
( Sevgilinle yaşıtsan erkekler o yaşlarda henüz çocuk olur .takma kafana)

senin alindigini gore gore hala hala ugrasiyorsa o da seni cok takmiyo demektir. yada siz dogru bir sekilde kendnizi ifade edemediniz. gerektigi yerde sertte olsa tepkinizi verin ki karsidaki ne hissettiginizi ne istediginizi yda istemediginizi bilsin.

hem ayrilalim diye saka mi olur. salla sen onu bosver.

Bu şakalar daha çok bana yönelik işte, diğer kızlarla alakalı yapmıyor.
Mesela yüksek lisans bilim sınavından 80 almıştım ortalamaya göre yüksek bi nottu. Bir öğretim görevlisi notumu belirtmişti ben de yüksek diye belirtti bence dedim, o da düşük diye belirtti bence dedi. E dedim ortalama şöyle falan, şaka yapıyorum tabi ki yüksek diye demiştir falan dedi. En yakın bu ikisi oldu

Genel olarak şakalara karşı pozitif, uyumlu biri olursan eğer; yerinde gösterdiğin tepkiler için
gönlünü alma yoluna gidecektir diye düşünüyorum.

Erkekler çok kaprisli, her şeye trip atan, küsen kızları başlarda idare etseler de bir zaman sonra
sıkılıp ufff kim bilir yine ne saçmalığa alındı moduna girebiliyorlar.

Tabiki saçmaladığı yerde hooop de.
Ama ufak tefek her şey için sorun çıkaran olma.

Hep aynı şey amannnn deyip geçiverirler bu kez.

Mesela yüksek lisans bilim sınavından 80 almıştım ortalamaya göre yüksek bi nottu. Bir öğretim görevlisi notumu belirtmişti ben de yüksek diye belirtti bence dedim, o da düşük diye belirtti bence dedi. E dedim ortalama şöyle falan, şaka yapıyorum tabi ki yüksek diye demiştir falan dedi. En yakın bu ikisi oldu

Mesela bu bana göre alınacak bir şaka değil.
Hadi ordan şapşal der şakasına eşlik eder, eğlenirim ben bu durumda.

Yok ben yapamıyorum bunu bile çok taktım, büyüttüm diyorsan eğer üzgünüm ama birbirinize göre değilsiniz..

Sinirlendiğim şeylerin çok saçma olduğunu biliyorum kısmından sonra okumadım. Kendi cevabını kendin vermişsin

Mesela bu bana göre alınacak bir şaka değil.
Hadi ordan şapşal der şakasına eşlik eder, eğlenirim ben bu durumda.

Yok ben yapamıyorum bunu bile çok taktım, büyüttüm diyorsan eğer üzgünüm ama birbirinize göre değilsiniz..

Yapamamaktan değil aslında, yani bunlar normal şeyler mi sizce ben mi çok tepki gösteriyorum onu öğrenmek istiyorum. Eğer normalse elimden geldiğince takmamaya çalışıcam.

Bu kadar basit, konuşularak halledilebilecek konular için aranızdaki sevgiyi özellikle saygıyı kaybetmeyin bence. Çocuk değilsiniz adam gibi al karşına konuş baktın olmuyor herkes kendi yoluna. İlişkini bayağılaştırma

Ne itici bir adam. Yaptığı şakalardan size olan sevgisini dahi belli etmiş seven adam ayrılığı agzina almaz.

Yapamamaktan değil aslında, yani bunlar normal şeyler mi sizce ben mi çok tepki gösteriyorum onu öğrenmek istiyorum. Eğer normalse elimden geldiğince takmamaya çalışıcam.

Ya bak şimdi ben okurken ne olacak canım dedim.
Çünkü ben de yaparım o tarz şakalar ve zaten bu şakaları kaldırmayacak biri ile sevgili olmazdım.
Birlikte güleceğiz, ben şaka yapacağım da o somurtacak.
Üstüne şaka yüzünden bile gönül almam gerekecek düşünüyorum çok yorucu.

Ama işte yapı meselesi.
Diğer arkadaşlar ayrılığın şakası mı olur diye tepki vermiş mesela.
Onlar da kaldıramaz demek ki..

Ben mesela eşime hala yakışıklı bir ünlü için wuuu güzel parça diye espri yaparım, hoşuma gidiyor ters bakışı.
O da bana yapsa kızmam ama aynı şekilde.

Sonra bu görevdeyken kızın biri gelmiş tanışmak istemiş, eşim de evli olduğunu belirtip güzel bir dille terslemiş.
Bunu arkadaşlar arasında anlatıyordu yaa görüyorsun dimi hala beğenenim var gibi şakalaşmıştı.
Ben de hiiiiiiiiii az kalsın bu genç yaşımda dul kalıyordum çıtır kızlarla savaşacak gücüm yok diye şakaya eşlik ettim mesela.
Birlikte gülüp eğlenebiliyoruz biz böyle.. Anlatabiliyor muyum?

Çünkü ben de yaparım o tarz şakalar ve zaten bu şakaları kaldırmayacak biri ile sevgili olmazdım.

Ama işte yapı meselesi.

Ben mesela eşime hala yakışıklı bir ünlü için wuuu güzel parça diye espri yaparım, hoşuma gidiyor ters bakışı.

Sonra bu görevdeyken kızın biri gelmiş tanışmak istemiş, eşim de evli olduğunu belirtip güzel bir dille terslemiş.
Bunu arkadaşlar arasında anlatıyordu yaa görüyorsun dimi hala beğenenim var gibi şakalaşmıştı.
Ben de hiiiiiiiiii az kalsın bu genç yaşımda dul kalıyordum çıtır kızlarla savaşacak gücüm yok diye şakaya eşlik ettim mesela.

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Sanırıım o da sizin gibi biri. Aslında en başta sanırım ben de katılıyodum ona ama ilişkimiz ilerledikçe ben daha ciddi olmaya başladım. Yani kimsenin yaptığı şakayı takmam ama ondan gelince acaba gerçekten böyle mi demek istedi diye düşünür oldum.

Espri yaa ben de kilonla boyunla huyunla dalga geciyo sandim masummus

Ama işte yapı meselesi.

Ya bence kari-koca arasinda karsi cins uzerine saka pek hos degil insan esini illa ki hemcinsinden kiskanir bence kocana oyle sakalar yapma bilincaltini onlarla doldurma baska konularda yap sakayi

X