hic kimse tarafından değer görmediginizi hissettinizmi ?

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
Bu konuyu acmamin tek nedeni boyle düsünen tek benmiyim merak ettigim için

Önemli olan senin kendine ne kadar değer verdiğin. Boş ver başkalarını, sen kendini sev, önemse, canın ne istiyorsa onu yap, kendini mutlu et. Başkalarını bu kadar önemsemeyin yahu, insanlar gelip geçicidir, yalnız doğar, yalnız yaşar, yalnız ölürüz. İnsanlar hayatınıza yalnızca güzellik katsın, öbür türlüsüne izin vermeyin.

Önemli olan senin kendine ne kadar değer verdiğin. Boş ver başkalarını, sen kendini sev, önemse, canın ne istiyorsa onu yap, kendini mutlu et. Başkalarını bu kadar önemsemeyin yahu, insanlar gelip geçicidir, yalnız doğar, yalnız yaşar, yalnız ölürüz. İnsanlar hayatınıza yalnızca güzellik katsın, öbür türlüsüne izin vermeyin.
Dedigin yapabilsem yada yapabilsek hayat zor

Ara sira, bunalima girince dusunurum. "Su an olsem kimse uzulmez" vs gibi dusunceler de beraberinde gelir hatta. Bazen de cok sevildigimi dusunurum. Yani ruh hali, yasananlar bunlari dusunduruyor.
Olur boyle seyler zaman zaman. Ozellikle kimseye anlatamadigimiz, anlasilmayacagimizi dusundugumuz bir derdimiz oldugunda daha da alevlenir diye dusunuyorum.

Konu başlığına cevap veriyorum;

Hayır hissetmedim hiç :KK14:
Edit: Bence yanılıyorsun herkesi geç Annen yeter be gülüm o değer versin yeter :KK14:

Ama sizin durumunuz cok zor ve cok farkli. Allah yardimcin olsun.

Ben hissetmedim ama ruh halime göre de degisir..

Konu başlığına cevap veriyorum;

Hayır hissetmedim hiç :KK14:
Edit: Bence yanılıyorsun herkesi geç Annen yeter be gülüm o değer versin yeter :KK14:
Belki dogru söylüyorsun bazen arkadasim oldugunu düsündügüm kisilere anlatirim hemen edebiyata baslarlar artik kimseye de anletmiyorum ya buraya uye oldum cunku bunalmistim

Belki dogru söylüyorsun bazen arkadasim oldugunu düsündügüm kisilere anlatirim hemen edebiyata baslarlar artik kimseye de anletmiyorum ya buraya uye oldum cunku bunalmistim

Bazen tanıdığın insanlardan alamadığın samimiyeti buradan alırsın o zaman daha da çok bağlanırsın KK ya En Büyük KK sıkma canını ne mutlu sana bir evladın var ona sarıl yeter Allah bağışlasın :KK30:

bu insanın ruh hali denen olay öyle bişeyki
o anlarda değer vereni görünce bile yapmacık göstertir bize...yani tamamen ruhiyet haliyle bağlantılı...
ama farz edelim ki öyle,değer verilmiyor bize...bu tamamen karşındakinin sorunu..
sakın kendini onun bu tutumuna layık görme

Bu konuyu acmamin tek nedeni boyle düsünen tek benmiyim merak ettigim için
Tatlım bu aralar var bir gariplik bende de. Hiçkimse dediğim şeyi anlamak istemiyor, üstüne yanlış anlayıp tavır alıyorlar.Herkes ağız birliği yapmış gibi , bana değersizmişim gibi hissettiriyorlar.

Tatlım bu aralar var bir gariplik bende de. Hiçkimse dediğim şeyi anlamak istemiyor, üstüne yanlış anlayıp tavır alıyorlar.Herkes ağız birliği yapmış gibi , bana değersizmişim gibi hissettiriyorlar.
Ben bunu 12 13 yildir yasiyorum kendinailem akrabalarim arkadaslarim esim cok kötü biriyim galiba

X