Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyük şehirlerde bu sıkıntı daha çok gözüküyor .Ben de arada hissederim .Bu konuyu acmamin tek nedeni boyle düsünen tek benmiyim merak ettigim için
Dedigin yapabilsem yada yapabilsek hayat zorÖnemli olan senin kendine ne kadar değer verdiğin. Boş ver başkalarını, sen kendini sev, önemse, canın ne istiyorsa onu yap, kendini mutlu et. Başkalarını bu kadar önemsemeyin yahu, insanlar gelip geçicidir, yalnız doğar, yalnız yaşar, yalnız ölürüz. İnsanlar hayatınıza yalnızca güzellik katsın, öbür türlüsüne izin vermeyin.
Belki dogru söylüyorsun bazen arkadasim oldugunu düsündügüm kisilere anlatirim hemen edebiyata baslarlar artik kimseye de anletmiyorum ya buraya uye oldum cunku bunalmistimKonu başlığına cevap veriyorum;
Hayır hissetmedim hiç
Edit: Bence yanılıyorsun herkesi geç Annen yeter be gülüm o değer versin yeter
Sagol canim sen iyi birisin belli belki gecici bir donemdirAma sizin durumunuz cok zor ve cok farkli. Allah yardimcin olsun.
Ben hissetmedim ama ruh halime göre de degisir..
Belki dogru söylüyorsun bazen arkadasim oldugunu düsündügüm kisilere anlatirim hemen edebiyata baslarlar artik kimseye de anletmiyorum ya buraya uye oldum cunku bunalmistim
Sagol canim sen iyi birisin belli belki gecici bir donemdir
Tatlım bu aralar var bir gariplik bende de. Hiçkimse dediğim şeyi anlamak istemiyor, üstüne yanlış anlayıp tavır alıyorlar.Herkes ağız birliği yapmış gibi , bana değersizmişim gibi hissettiriyorlar.Bu konuyu acmamin tek nedeni boyle düsünen tek benmiyim merak ettigim için
Ben bunu 12 13 yildir yasiyorum kendinailem akrabalarim arkadaslarim esim cok kötü biriyim galibaTatlım bu aralar var bir gariplik bende de. Hiçkimse dediğim şeyi anlamak istemiyor, üstüne yanlış anlayıp tavır alıyorlar.Herkes ağız birliği yapmış gibi , bana değersizmişim gibi hissettiriyorlar.
Sağol gülüm Allah razi olsunInsallah huzurlu guzel gunlerin olur.. Allah yardimcin olsun..