Ben size katılıyorum.
İnsanlar tabi ki dışarı çıkıp sevgilileriyle buluşup kutlasınlar, sevgiyi kutlasınlar AMA medya bu olay varken 14 Şubata yönelmemeli. Bir aile evladını kaybetmişken kalpli , gülücüklü haberler yayınlamamalı.
Sosyal medya görgüsüzü insanlar zaten her gün kocişimle kahvaltı keyi, sevgilimle bilmem ne keyfi fotolarını , mahrem hayatlarını ortaya seriyorlar, bari bir günlüğüne kendileriyle ilgili şeyleri bırakıp toplumsal bir gerçeğe yönelsinler. Ben zaten sevgilimin bana aldığı hediyenin fotosunu çekip yayınlamanın mantığını hala anlayamadım, mutlu olduğum bir anda telefonumu çıkarıp foto çekmek aklıma gelen en son şey; zaten mahremi insanlara göstermek bence uygunsuz , gereksiz.neyse. İnsanlar en azından bir günlüğüne öteye beriye nispet için mükemmel hayatlarını düğer insanların gözüne gözüne sokmayı bırakıp, acılı bir ailenin yasına saygı duymalı diye düşünüyorum. Akıllarında bu olayı tutmasalar da , en azından yüzeysel de olsa saygılı davransınlar derim.Naçizane fikrimdir. Bir günlüğüne toplumsal bilinçle hareket etse insanlar ölmezler, korkmasınlar.