Hiç mi içi acimiyor bu insanların ?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.330
43.870
Millet içleri acimadan 14 Şubatı kutluyor ulen allah cezasını versn bu ülkenin bir can gitti 3 pislik yüzünden hâlâ kutlamaya değer birşeyler buluyorlar. Hic mi içleri acimiyor bu insanlarında 14 şubat dan keyif alabiliyorlar ya az kaldı.kusacagim vicik vicik sevgi cümleleri hediye resimleri görmekten . milletin o bayila bayila kutladığı 14 şubat bir ana ile babanın can acisi hatırlamak istemeyecekleri bir gün artik.

vok korkunc ve üzücü bi durum.inanij aklimdan çıkmıyor okudugumdan beri... insanlar nasil umursamadan bu kadar kisa sure de unutarak normal olabiliyolar bilmiyorum :KK43:

Dedignz gbi bnm dusncm bu

Malsf oyle
Aynen sizin düşünceniz
sizi bağlar bizi değil
bizi baglamayan dusuncelerinizle başkalarına dusuncesizler vs. Diyemezsiniz

Sevgiden korkmayin
sevgililerin birbirini mutlu etmesinden korkmayın
kötü şeyler değil bunlar
o kizcagiz sevgisiz insanların yetistirdigi sevgisiz katiller tarafindan öldürüldü

Katillerin idealindeki dünyaya hizmet etmeyin

Ben de aynı düşüncedeyim dünden beri ne yemek yiyebildim ne uyuyabildim ama bakıyorum millet hiçbir şey yokmuş gibi çiçekli böcekli fotoğraflar paylaşıyor başka zaman yemeklerinin fotoğrafını bile paylaşan bu insanların duvarında bu konu ile ilgili hiçbir şey yok hepsi de üniversite mezunu insanlar bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyorlar...

ben yılbaşını,sevgililer gününü başlıbaşına saçmalık olarak görüyorumda zaten her neyse.kimse diğer insanlarının acılarını derinden hissedemiyor sadece ay yazık deyip üzüldüklerini ifade ediyorlar.sonra şahşahlı eğlence hayatlarına dönüyorlar.o yüzden insan oğlu böyle geldi böylede gider.dünyada okadar insan öldürülüyorki sanki dahada arttı.sonumuz hayrola :KK43:

Ben size katılıyorum.

İnsanlar tabi ki dışarı çıkıp sevgilileriyle buluşup kutlasınlar, sevgiyi kutlasınlar AMA medya bu olay varken 14 Şubata yönelmemeli. Bir aile evladını kaybetmişken kalpli , gülücüklü haberler yayınlamamalı.

Sosyal medya görgüsüzü insanlar zaten her gün kocişimle kahvaltı keyi, sevgilimle bilmem ne keyfi fotolarını , mahrem hayatlarını ortaya seriyorlar, bari bir günlüğüne kendileriyle ilgili şeyleri bırakıp toplumsal bir gerçeğe yönelsinler. Ben zaten sevgilimin bana aldığı hediyenin fotosunu çekip yayınlamanın mantığını hala anlayamadım, mutlu olduğum bir anda telefonumu çıkarıp foto çekmek aklıma gelen en son şey; zaten mahremi insanlara göstermek bence uygunsuz , gereksiz.neyse. İnsanlar en azından bir günlüğüne öteye beriye nispet için mükemmel hayatlarını düğer insanların gözüne gözüne sokmayı bırakıp, acılı bir ailenin yasına saygı duymalı diye düşünüyorum. Akıllarında bu olayı tutmasalar da , en azından yüzeysel de olsa saygılı davransınlar derim. Toplumsal nezaket kuralları açısından, bir cenaze, bir ölü varsa , hiç takmadığınız bir insansa bile edepli davranmak durumundayız. Kaldı ki ortadaki böyle bir vahşet, yasın yanında mutlaka toplumsal tepki de olmalı.Naçizane fikrimdir. Bir günlüğüne toplumsal bilinçle hareket etse insanlar ölmezler, korkmasınlar.

Son düzenleme:
Ben size katılıyorum.

İnsanlar tabi ki dışarı çıkıp sevgilileriyle buluşup kutlasınlar, sevgiyi kutlasınlar AMA medya bu olay varken 14 Şubata yönelmemeli. Bir aile evladını kaybetmişken kalpli , gülücüklü haberler yayınlamamalı.

Sosyal medya görgüsüzü insanlar zaten her gün kocişimle kahvaltı keyi, sevgilimle bilmem ne keyfi fotolarını , mahrem hayatlarını ortaya seriyorlar, bari bir günlüğüne kendileriyle ilgili şeyleri bırakıp toplumsal bir gerçeğe yönelsinler. Ben zaten sevgilimin bana aldığı hediyenin fotosunu çekip yayınlamanın mantığını hala anlayamadım, mutlu olduğum bir anda telefonumu çıkarıp foto çekmek aklıma gelen en son şey; zaten mahremi insanlara göstermek bence uygunsuz , gereksiz.neyse. İnsanlar en azından bir günlüğüne öteye beriye nispet için mükemmel hayatlarını düğer insanların gözüne gözüne sokmayı bırakıp, acılı bir ailenin yasına saygı duymalı diye düşünüyorum. Akıllarında bu olayı tutmasalar da , en azından yüzeysel de olsa saygılı davransınlar derim.Naçizane fikrimdir. Bir günlüğüne toplumsal bilinçle hareket etse insanlar ölmezler, korkmasınlar.
Teşekkür ederim içimdeki sesi düşünceleri yazıya dokmussunuz

Size ne? Kim neyi isterse kutlar. Hangi hadle insanlara ceza okumayi kendinize hak goruyorsunuz?
Olene hepimiz uzuluyoruz. Kimse oh iyi oldu demiyor. O olayla sevgililer gununun ilgisi yok.
Sizin hayatiniz felc mi oldu? Isinizi, gucunuzu biraktiniz mi? Yataktan cikmiyor musunuz artik cinayet olayindan oturu?
Bagdastirdiginiz olaylara bakin. Caniniz birilerine kufretmek istedi galiba.
Bu konuyu da saygisizca buldum.

Hayatın gerçekleri bunlar ne yazık ki ama yapacak birşey yok..Hayat devam ediyor..Tabi ki üzülüyoruz,içimiz acıyor ama yaşamayada devam ediyoruz.Fakat kutlayanlar için ceza okumanız çok yersiz olmuş..Sizin önceden yapılmış bir planınız olsaydı bugün için iptal edecekmiydiniz? İnsanların hislerini ve kalplerini bilemezsiniz..O yüzden ceza okumayın lütfen..

Dunyada olup bitenlere olumlere hepimiz uzuluyoruz.Ama hergun izledigimiz onca seyi dusunup kendi hayatimizi yasayamayiz.
Dun haber okuyorum mesela annesi bebegi kepce kulak oldugu icin oldurmus acimadan.
Daha neler var.bunlara uzulup yas tutamayiz ki.
Bence sizin derdiniz 14 subatla alakali.

Benim derdm 14 subatla değil hanm efendi insnlrn vurdum duymazligi bize ne deyp geçmeleriyle bnm derdm

Hayatın gerçekleri bunlar ne yazık ki ama yapacak birşey yok..Hayat devam ediyor..Tabi ki üzülüyoruz,içimiz acıyor ama yaşamayada devam ediyoruz.Fakat kutlayanlar için ceza okumanız çok yersiz olmuş..Sizin önceden yapılmış bir planınız olsaydı bugün için iptal edecekmiydiniz? İnsanların hislerini ve kalplerini bilemezsiniz..O yüzden ceza okumayın lütfen..
Evt iptal ederdm planimi çünkü hemcimsim hc de hak etmediği bir şekilde öldürüldü sanrm ben planımi yapamazdım

Size ne? Kim neyi isterse kutlar. Hangi hadle insanlara ceza okumayi kendinize hak goruyorsunuz?
Olene hepimiz uzuluyoruz. Kimse oh iyi oldu demiyor. O olayla sevgililer gununun ilgisi yok.
Sizin hayatiniz felc mi oldu? Isinizi, gucunuzu biraktiniz mi? Yataktan cikmiyor musunuz artik cinayet olayindan oturu?
Bagdastirdiginiz olaylara bakin. Caniniz birilerine kufretmek istedi galiba.
Bu konuyu da saygisizca buldum.
Saygısız bulduysanz kapı orda yorum yapmasnz olur biter hadi cnm

ben yılbaşını,sevgililer gününü başlıbaşına saçmalık olarak görüyorumda zaten her neyse.kimse diğer insanlarının acılarını derinden hissedemiyor sadece ay yazık deyip üzüldüklerini ifade ediyorlar.sonra şahşahlı eğlence hayatlarına dönüyorlar.o yüzden insan oğlu böyle geldi böylede gider.dünyada okadar insan öldürülüyorki sanki dahada arttı.sonumuz hayrola :KK43:
Ecel diye br şey kalmadı brlernn kurbanı oluyor artik insnlr ve vatandaslrmz da umursamaz oluyr

Ben de aynı düşüncedeyim dünden beri ne yemek yiyebildim ne uyuyabildim ama bakıyorum millet hiçbir şey yokmuş gibi çiçekli böcekli fotoğraflar paylaşıyor başka zaman yemeklerinin fotoğrafını bile paylaşan bu insanların duvarında bu konu ile ilgili hiçbir şey yok hepsi de üniversite mezunu insanlar bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyorlar...
Ne yazıkki öyle aman kimse onlara dokunmasn aman onlara ne diye dye yasyrlr

Olaya gerçekten çok üzüldüm, sevgililer gününü ise kişisel olarak pek sevmem ama tepkiniz çok saçma. Dünyanın her yerinde hergün kötü birşeyler yaşanıyor, kimse kutlama yapmasın, mutlu gezmesin o zaman. Hepimiz sürekli mutsuz ve öfke dolu kalmaya gayret edelim, yeryüzünde şiddeti bu sayede önleyebiliriz eminim ki.

bu ülkede maalesef haftada bir üzülecek bir konu çıkıyor daha da çıkacak toptan tımarhanelik olmadan mutlu edıcek konulara odaklanmak lazım.

X