Hiç olmaması

lovemetender_

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
252
87
29
Bu yaşıma kadar hiç sevigilim olmadı artık dert edecek değilim elbet olur diye bekliyorum sabırla. Ama sorun şu ki olana kadar ota boka konuyor gibiyim. Birinden küçük bir ışık göreyim hemen kafamda senaryo yazmaya başlıyorum. Bu ne zman bitecek ya herkese olur gözüyle bakmak herkesin hareketinden anlam çıkartmak. :/ :/

Hayır sevgilin olsa ne olur,olmasa ne olur..
Diğer çiftlerle yarışa mı gireceksin olsa ?
Bırak, zamanı gelince olsun.

geçenki konun da böyleydi..hiçte sabırla bekleyen bir tip değilsin.

Bu yaşıma kadar hiç sevigilim olmadı artık dert edecek değilim elbet olur diye bekliyorum sabırla. Ama sorun şu ki olana kadar ota boka konuyor gibiyim. Birinden küçük bir ışık göreyim hemen kafamda senaryo yazmaya başlıyorum. Bu ne zman bitecek ya herkese olur gözüyle bakmak herkesin hareketinden anlam çıkartmak. :/ :/
Canım daha 19 yaşındaymışsın geç kalmış değilsin ki. :110:

Yaş kaç ki? Bide niye hiç yalnız kalamıyorsunuz illa ki aman bir erkeğim olsun yanımda sefam olsun modunda herkes. Olmasın efendim olmasın biraz içe dönük yaşayın yalnız kalın içinizle başbaşa kalın nedir bu çaba nedir bu onda var bende yok olayı! Niye insan tek yaşayamaz ki illa bir höt möt ister yanında!
Herneyse konusahibi yaş kaç?

Yaş kaç ki? Bide niye hiç yalnız kalamıyorsunuz illa ki aman bir erkeğim olsun yanımda sefam olsun modunda herkes. Olmasın efendim olmasın biraz içe dönük yaşayın yalnız kalın içinizle başbaşa kalın nedir bu çaba nedir bu onda var bende yok olayı! Niye insan tek yaşayamaz ki illa bir höt möt ister yanında!
Herneyse konusahibi yaş kaç?
Galiba anlatamadım ben kendimi yaş 20. Sonuyum şu erekk olup olmaması değil mezu artık evet kafaya çok takmıştım bunu ama artık sorun şu: her konuştuğum kişide olacakmış gibi hissediyorum kendimi kandırıyorum durduramıyorum diyorum saçmalama ama olmuyor

herkesle olabılecegını dusunmek bıraz sacma degılmı ?
karsındakı ınsanın hıcmı senı rahatsız eden davranısları olmuyor yada senmı goremıyorsun ?

tamam . pekı karsına cıkan ınsanların hepsı dort dortluk olamaz degıl mı ? kafana uymayan senı rahatsız eden hıcmı bısey yok?
zaten ortada hiçbir şey olmuyor ki ben bir konuşmadan bile hayal kurmaya başlıyorum :/ salaklık bende ya uğraşılmaz benimle kafayı takmışım birşeye kendimde bitirmeliyim :/

zaten ortada hiçbir şey olmuyor ki ben bir konuşmadan bile hayal kurmaya başlıyorum :/ salaklık bende ya uğraşılmaz benimle kafayı takmışım birşeye kendimde bitirmeliyim :/
bence kendıne deger vermıyorsun sen sorun orda ,
daha tanımadan karsındakı ınsanı kendıne layık gorebılıyorsun

X