hiç sevgilim olmadııı....

missnavy

bahtsız
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
98
20
yaşım 19 ve şu ana kadar kimseyle çıkmadım sebebler biraz aile yapım biraz cevre ve bağlanamama sorunum.. :KK43: hoşlandıklarım oldu tabi benden hoşlananlarda oldu ama sonuç kısmına gelince yapamıyorum anında kendimden soğuyuorum kullanılmaktan korkuyorum..:KK17:seneye üniversiteye başlayacağım ve artık bende bir ilişki yaşamak istiyorum ama nasıl davranmam gerek hiç bilmiyorum biraz soğuk bir yapım var ve aynı zamanda dominant.. insanlara hemen bağlanamıyorum ısınamıyorum :KK12: suanda biri var arkadaş olarak görüştüğümüz ve ondan gercekten hoşlanıyorum oda benden sınavdan sonra açılacakmıs gibime geliyor o_Oaslında sorum şu ilk ilşkiye başladığınızda nasıl davranıyorsunuz ( tabi herkesin kişiliği bir değil ) birbirinizi tanımna aşamaları nasıl gerçekleşiyor onun doğru insan olduğunu nasıl anlarım :110:bodoslama girmek istemiyorum lütfen yorumlarınız benıim için çok önemli biraz uzun yazdım hakkınızı helal edin Hoppa

Ben ilk önceleri normal arkadasmis gibi davranistim nisanlima...
Bende adimlar atardim ... yani sirf ondan beklemezdim....
Önce kendime bagladim....
O bana asik oldugundan emin oldugumda bende kendimi ona birakitim ve asik olmaya kendime izin verdim :KK70:
Sonra kendimi agirdan sattim :KK70: hani asik ya :KK70: bundan sonra nazim gecer diye :KK70: :KK70: :KK70:

Universiteye baslayinca arkadas cevren degisir, gelisir ama acele etmeyin bu konularda acele ile kimseden hoşlanilmaz, hata yaparsiniz. Madem bu kisi sizin ilkiniz olacak, özel biriyle tanisana kadar acele etmeyin, mutluluklar dilerim

Ben ilk önceleri normal arkadasmis gibi davranistim nisanlima...
Bende adimlar atardim ... yani sirf ondan beklemezdim....
Önce kendime bagladim....
O bana asik oldugundan emin oldugumda bende kendimi ona birakitim ve asik olmaya kendime izin verdim :KK70:
Sonra kendimi agirdan sattim :KK70: hani asik ya :KK70: bundan sonra nazim gecer diye :KK70: :KK70: :KK70:
teşekkür ederim cnm bende kendimi ağırdan satmayı planlıyorum ama korkum şu onun önceleri kız arkadaşları olmuş ve ben kimseyle çıkmadığımdan fazla bunaltmak istemiyorum :KK43:benden çok hoşlanıyor ve biliyor hiç erkek arkadaşım olmadığını bir yuz versem zaten :KK36:

Universiteye baslayinca arkadas cevren degisir, gelisir ama acele etmeyin bu konularda acele ile kimseden hoşlanilmaz, hata yaparsiniz. Madem bu kisi sizin ilkiniz olacak, özel biriyle tanisana kadar acele etmeyin, mutluluklar dilerim
bahsettiğim insan benim için çok özel ve aceleye getirmiyoruz derslerim etkilenmesin diye mesgul etmemeye çalışıyor suanda flört ediyor gibi gibiyiz bende ilk olacağı için endişeleniyorum korkuyorum burda okuyoruz birbirlerini çok seviyorlar ayrılıyorlar ilişkiye küsüp kimseye güvenemiyorlar :KK43: bende bundan korkuyorum çok zayıf bir bünyem var:KK43::KK43:

bahsettiğim insan benim için çok özel ve aceleye getirmiyoruz derslerim etkilenmesin diye mesgul etmemeye çalışıyor suanda flört ediyor gibi gibiyiz bende ilk olacağı için endişeleniyorum korkuyorum burda okuyoruz birbirlerini çok seviyorlar ayrılıyorlar ilişkiye küsüp kimseye güvenemiyorlar :KK43: bende bundan korkuyorum çok zayıf bir bünyem var:KK43::KK43:
Evet işte canim, tam da bu sebeplerden agirdan al diyorum. Ve seni rahatsiz eden, tolere edemeyecegin bir sey olursa da kabul etmemeni oneririm. Erkekler genelde kendilerinden hoslanan kadinlara istediklerini yaptirmaya calisir...

hayir hayir hayir kesinlikle kendini etkilendirme!!!! bende ayrildim... kirildim... bittim... öldüm ... ama asla asktan vazgecmem :KK68::KK68::KK68:

Evet işte canim, tam da bu sebeplerden agirdan al diyorum. Ve seni rahatsiz eden, tolere edemeyecegin bir sey olursa da kabul etmemeni oneririm. Erkekler genelde kendilerinden hoslanan kadinlara istediklerini yaptirmaya calisir...
bazen şüpheleniyorum elde edene kadar mı acaba bu ilgisi diye :KK64:ben bir adım atıyosam o 2 atıyo herşeyi karşı taraftan beklemekte olmaz dimi ama :KK64:birden değişmesinden korkuyorum bende biraz mesafeli yaklaşıyorum:63:

X