Hiç sevgilisi olmamış kıza neden millet şaşırır ve kötüler?

NehirMehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
370
295
28
Hiç sevgilisi olmamış kıza neden millet şaşırır ve kötüler?

tipe karaktere laf ediyolar sevgili olmayınca erkekler kızlar

Şimdi 17-18 yaşında hiç sevgilisi olmamış bir kıza kimse şaşırmaz ama 25 yaş üstü hiç sevgilisi olmamış birine şaşırılır. Kötülemek ne alaka? Kim niye kötülesin ya da nasıl kötülesin?
18 yaşında sevgilisi olmaması normal bencede..

Çünkü "sevgilisi olmak" belli bir yaştan sonra bireyin her şeyden önce 'sağlıklı' olduğunu gösterir.
Ben 14 yaşından itibaren kızımın sevgilisi olmasını isterim şahsen, anne olursam.
Tabii, ben sadece şaşırma kısmına yanıt veriyorum, kötülemek hiçbir koşulda kabul edilemez.

buna takılma bence hiç derslerine odaklan sen... sevgilisi olmayanda ,olanda ölmemiş bugüne kadar hiç bişey olmaz

şaşırırlar çünkü herkes karşısındakini kendisi gibi düşünür. 'benim şu kadar sevgilim oldu, bu kızın nasıl olmadı' derler :KK53:

Bu sadece seçim.. Bana kalırsa eğer zaten olmasın, okuluna odaklanıp vaktini ve aklını okuluna vermen daha iyi...

Aşk acısı denen illetle ne kadar geç tanışırsan o kadar hayrına :)

Ben buyum , zamanı geldiğinde kendi kriterlerime uygun bulduğun birini bulduğunda denerim de geç git..

Ne anladıkları , nasıl yorumladıkları pek umurunda olmasın..

Sonuçta hayat senin , tercih hakkı senin , yaşayıp yaşamamak senin elinde , ister 30'una kadar beklersin , ister 20 'inde evlenir gidersin ..

18 'inde arkadaşın olmuş olmamış kime ne ki bundan ?
Onlar için çıkmıyoruz, aşkı sevgiyi başkaları için hissetmiyoruz sonuçta

Ciddi anlamda takıntılısınız, yardım almanızı veya derslerinize asılmanızı öneririm.

18 yaşındasınız ve sürekli kendiniz hakkında bir şeyleri(adınız dahil) onaylatma niyetindesiniz.

Muhtemelen ailenizle ilgili sorunlarınız var. Bu sorunları eğitiminize asılarak aşabileceğinizi unutmayın.

Sevgili konusu bir seçimdir. Ben mesela çıkmak için çıkılmasına karşıyım. (Bu da nasıl bir cümle olduysa artık) İnsan gerçek aşkı bulmayı beklemeyi de tercih edebilir. Bunu yaşa göre değerlendirmek saçma.

bazilari kendilerince eksiklik (!) olarak algilar ki bana gore algi probleminden kaynakli bi durum ve karsi tarafa da bu sekilde lanse edilir . bana gore asla yadirganacak bi durum degildir. benim tepkim her halti yiyip sonra el degmemis kiz isteyen erkek musvettelrine olur ancak

X