asyanill oğluşum mu olacakmış:) Kayıtlı Üye 11 Aralık 2011 172 3 46 Samsun 6 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi asyanill #1 MERHABA KIZLAR UZUN SÜREDİR KADINLAR KULÜBÜNE ÜYEYİM VE TAKİpÇİSİYİM FAKAT KULÜPTEN KİMSEYLE TANIŞMIYORUM BENİM GİBİ TOpİKLERİ DIŞARDAN TAKİ EDEN BAYANLAR HADİ BİZ DE SOHBETE BAŞLAYALIM VE BEBEKLE İLGİLİ BEKLEYİŞLERİMİZİ SEVİNÇLERİMİZİ pAYLAŞALIM ....
MERHABA KIZLAR UZUN SÜREDİR KADINLAR KULÜBÜNE ÜYEYİM VE TAKİpÇİSİYİM FAKAT KULÜPTEN KİMSEYLE TANIŞMIYORUM BENİM GİBİ TOpİKLERİ DIŞARDAN TAKİ EDEN BAYANLAR HADİ BİZ DE SOHBETE BAŞLAYALIM VE BEBEKLE İLGİLİ BEKLEYİŞLERİMİZİ SEVİNÇLERİMİZİ pAYLAŞALIM ....
tuba_im Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2012 57 0 16 İzmir 6 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi asyanill #2 aslında ben forumda yeniyim ve yeni konu açmayı bilmiyorum yardım edermisin =P
asyanill oğluşum mu olacakmış:) Kayıtlı Üye 11 Aralık 2011 172 3 46 Samsun 6 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi asyanill #3 tuba_im .!.: aslında ben forumda yeniyim ve yeni konu açmayı bilmiyorum yardım edermisin =P Genişletmek için tıkla... tabiki yardım ederim canım...gebelik ana başlığına gel orada topikler var görünüyorr sayfanın altına doğru yeni konu aç linki var oradan konu açabilirsin canım..
tuba_im .!.: aslında ben forumda yeniyim ve yeni konu açmayı bilmiyorum yardım edermisin =P Genişletmek için tıkla... tabiki yardım ederim canım...gebelik ana başlığına gel orada topikler var görünüyorr sayfanın altına doğru yeni konu aç linki var oradan konu açabilirsin canım..