Hiçbir yere fotoğraf koymamak tuhaf değil mi

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
Konuştugum cocuk hiçbir yere foto koymuyor ne twitter ne facebook ne whatsapp.. bu durum benim hoşuma gitmiyor resmen tipini unutuyorum ya:KK48: 1 hafta görüşmesek karşılaştıgımız zaman tuhaf geliyor ilk seferde,yüzünü ezberlemedim sonuçta yeni tanıyorum. Bir de konusurken duvarla konuşuyomuşum gibi geliyo:confused::KK45:Koysana falan diyorum ben böyle seviyorum diyor kendiyle barışık değil sanırım:KK53: Sizce ben mi tuhafım?:KK45:

valla benim tanıdığım bana ilgi gösteren biri de koymuyordu diğer hareketleri ile hepsini büyük resme baktım
açıkcası benim gözümü korkutmuştu hayır dedım

Nasıl yani neden gözünüzü korkuttu ki

genel anlamda sosyal değildi insanlara karşı fazla çekingen ve fazla öfkeli gelmişti
daha sonrasında tabi benim sosyal dediğim birçok erkekten daha çok merhametli olduğunu gördüm
hep düşünürüm onla evlensem daha mı mutlu bir evliliğim olurdu diye

Ne komik...

İnsan birini seviyorsa tipini mi unutur...

Ne kadar sanal yaşıyorsunuz. Face- veya sanal ortamlarda kısa süreli sohbet olur. Siz bir araya gelmiyorsanız sanal vakit geçirme yaşıyorsanız... Biz karışmayalım.

Konuştugum cocuk hiçbir yere foto koymuyor ne twitter ne facebook ne whatsapp.. bu durum benim hoşuma gitmiyor resmen tipini unutuyorum ya:KK48: 1 hafta görüşmesek karşılaştıgımız zaman tuhaf geliyor ilk seferde,yüzünü ezberlemedim sonuçta yeni tanıyorum. Bir de konusurken duvarla konuşuyomuşum gibi geliyo:confused::KK45:Koysana falan diyorum ben böyle seviyorum diyor kendiyle barışık değil sanırım:KK53: Sizce ben mi tuhafım?:KK45:

toplu yere koymasın sana çekip göndersin..olma mı? :)

ben de öyle her yere fotoğraf koymayı sevmem ki görüntü anlamında hiçbir kompleksim yok ama internet ortamı güvenli gelmiyor.milletin resmini alıp kullanıyorlar falan. kendiyle barışık olmasa dahi uzaktan falan bir fotoğraf koyardı istese demek ki istemiyor. bence unutuyorsan o tuhaf. çocuk değil yani.

Nesi tuhaf tanistigimda esimin twittter ,face ve buna benzer hicbir zımbırtı hesabi yoktu ki hala yok whatsappta resmi yoktu benim garibime gitmedi cunku benimde o tarz hesaplarim yoktu hala yok ve saga sola resim koymuyorum cift olarak cirkin ve tipimizden utanan insanlar degiliz
Resim koyunca noluyor mesela ?
Bunun mantikli aciklamasi varsa bilelim de bizde koyalim :KK70:

daha sık görüşün bir de zamanla foto vs isteyebilirsin ondan. tuhaf değil. öyle rahat ediyor olabilir, mahremiyetçi bir insandır içe dönüktür vs.

Ne komik...

İnsan birini seviyorsa tipini mi unutur...

Ne kadar sanal yaşıyorsunuz. Face- veya sanal ortamlarda kısa süreli sohbet olur. Siz bir araya gelmiyorsanız sanal vakit geçirme yaşıyorsanız... Biz karışmayalım.
Seviyorum demedim zaten henüz tanıma aşamasındayım.Ayrıca çalıştığı için evet sürekli bir araya gelemiyoruz

X