hıcbırsey anlamadım yaa !!

anka_06

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
479
246
18
kızlar ben sorunumu acık bı sekılde yazayım yorumlarınızı bılgılerınızı beklıyorum
dun kan testı yaptırdım hcg sonucu 702.7 cıktı doktora sordum kac gunluk yada haftalık yeni daha dedi intarnetten bı arastrma yaptım hcg sonucuna göre 5 haftalık hamıleyım ama doktor yenı dedi kafam allak bullak bılgısı olanlar yardımcı olursa cok memnun olcam :) bıde bana dun folik asit verdi dogumun olana kadar bırakmadan dewam dedi kullananlar var bu ılacı smdıden tessekurler ya bırde kagıdın ustunde henuz gebelık dogrulanmamıştır dıyor :KK43:((

Hesaplarken adet tarihimize göre hesaplarız fakat ultrasonda görünen doğrudur her zaman onu dikkate almalısın.Folik asit hamimlelik düşündüğünde başlanmalı ve ilk 3 ay lık hamile sürecinde kullanılıyor.Değerlerin düşük olduğu için mi acaba doğuma kadar kullanmanı istedi anlamadım bir başka doktora da gitsen iyi edersin bence

Başka bir doktora gitmelisin bence.
Keseyi görmediyse o yüzden hamilelik doğrulanmadı demiştir,
Folik asit hamile kalınmadan önce de başlanabilen bir vitamindir.
Vücut kendisi stoklamadığı için ek olarak takviye alınması gerekir.
Fakat ilk 3 ay kullanılır, 3. aydan sonra demir takviyesi ile birlikte multivitamin tarzında bir ilaç verilir, içeriğinde folik asit mevcuttur. Çoğu kullanan kadın bunu bilmez.
Yani hamilelik sonuna kadar folik asit kullanılır, bebeğin gelişimi için önemlidir.

Sen yine de farklı bir doktora git ve onun da görüşünü al, önemli sonuçta.
Hayırlısı olsun.

Back
X