hiçbişey bilmiyorum

haticenurrr

Rabbim sana hamd olsun
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
981
375
Napsam bilemiyorum. Cikmazdayim. sorun eşimle sık sık tartışma içindeyiz. bir süre iyi oluyoruz sonra bi sebepten yine bozuluyor.alışverişe çıktık kırk yılın başında , düşünün kışın hicbiryere gitmedik.uzuuuun zamandır ilk defa gidiyoruz. trenle gidiyoruz diğer ilçede çünkü ve aynı zamanda deniz kenarına gideriz dedik ben o kadar mutluydumki sabahtan beri. (bu arada denizi olan çok güzel bir ildeyiz 2 senedir ve bir kere bile gitmedik deniz kenarına benim çok istememe rağmen ) bizimkinin böyle morali bozuk sana şunu alalım bana bunu alalım diyorum beyefendi para harcamak istemiyomus. Sizin memlekete giderken ne giycem üstüme başıma birsürü ihtiyacım var diyorum umrunda değil . sonra tartışmaya başladık ve ilk defa dediki kendi memleketime gitcem yeter ya senin yanında kalp krizi geçircem. Yarın da bebek için çatlatma iğnesi vurulmaya gitcem. ne yapacağım çok mutsuzum, hiçbişey bilmiyorum

anlamadım ben :110:Siz ihtiyacım var şunlara ,şunlara dediniz o da yeter ya kalp krizi geçircem mi dedi o_OÇalışıyor musunuz ? Çok mu istekleriniz oluyor ,borç mu var anlamadım ben gerçekten :KK23:

Kafam o kadar dolu ki anlatamiyorum derdimi yada yavaş yavaş anlatırım, suan bir boşlukta hissediyorum sadece. Çalışıyorum O da çalışıyo , cimri değil yeni evliyiz borclarimiz var , var ama çok şükür istediklerimi alabilecekttim izin verseydi. ogretmenim ve kendime özen göstermiyoum. Bugün niyetlendim güzel şeyler alacagim, olmadı.
Sadce bu değil kızar sorunlar. daha da büyük sorun var , bu sin zamanlarda kendi memleketinde yaşamak isteyen başladı . ben batiliyim o Doğu Karadeniz küçük ilçelerden , ben orada yapamayacağımı söylüyorum her seferinde o da burdan sıkılmış bunalmış orda yasamak istiyormus ama ben istemiyorum yaaaa offfff napcam ben :KK43::KK42:

Normalde sorunlarımızı ailesiyle paylaşmaz,anlatmak fazla.biraz önce erkek kardeşini aradı sınavdan çıkmıştı onun için heralde ( konuşmuyoruz da) hem de içini dökmek istedi heralde , dedi ben çok sıkıldım burda oraya gelmek istiyorum ama .... istemiyor napcaz bilmiyorum. Bu sefer kayislar koptu mu ne. Şimdide annesi aradı kardeşi anlatmis aranızda anlasip karar verin istediğiniz yerde yaşayabilirsiniz diyo bu da orayı istediğini söylüyor yaaa kafayı yicem

Kızar bana akıl verin yarın çatlatma iğnesi olcam sizce ne yapayım yinede olayımmi eğer isterse gelsin yanıma 32 saat boyunca etkili olacağını biliyo ignenin. Ilk defa bu kadar çıkmaza girdim , yoksa çıkar yol bulamayip boşancak miyiz. Birbirimizi çok seviyoruz aslında ama bazı şeyler olunca da böyle çok kızıyoruz birbirimize bagiriyoruz , bazı şeyler sevginin de önüne geçiyo mu?

ayy hakikaten içim şişti ..Hiç sevmem mızmız erkekleri..Memleketinden ayrı yaşayamayacaksa ordan bir kızla evlenseymiş yani ,lafa bak :KK12:
Kırk yılda bir bir yere gidecekken kursağınızda bırakmış her şeyi ..Sonra ne yaptınız geri mi döndünüz ?

bence biraz daha bekleyin iğne için yoksa eşiniz sizi çatlatacak iğneye gerek kalmadan :110:Doğru düzgün anlaşamadığınız evliliklere neden bebek getirmeyi düşünüyorsunuz sorabilir miyim ?

ayy hakikaten içim şişti ..Hiç sevmem mızmız erkekleri..Memleketinden ayrı yaşayamayacaksa ordan bir kızla evlenseymiş yani ,lafa bak :KK12:
Kırk yılda bir bir yere gidecekken kursağınızda bırakmış her şeyi ..Sonra ne yaptınız geri mi döndünüz ?
Degilmi Baştan dusunseymis memleketimden ayrilmayayim burdan evleneyim diye benim suçum ne burda. Şuan Bulunduğunu yer benim memleketin değil ama yakın bi il onunkine baya uzak.
Çarşının ortasında kavgamızı ettikten sonra bi oraya bi buraya gittik geldik ,tartışmaya devam ediyoruz tabi ben diyorum artik senle hiçbi alışverişe cikmicam buraya da sonra kendim gelcm, yok yaa ne alacaksan al şimdi dedi,hiçbişey istemiyorum dedim sizin oraya giderken yine abuk subuk bişey giyer giderim dedim (yeni gelinim ve geçen sene giderken de üzerime yeni bisey almadan gitmiştim oraya )ben uzerime bir kap almıştım Allah'tan(Günlük giymeye ama )terziden dönerken alacaktik onu almaya döndüm o da pesimden geldi orda 20 dk oturdum o dışarda bekledi . Sonra da eve döndük daha yeni .yol bir saat sürüyor çünkü trenle

Iyik
bence biraz daha bekleyin iğne için yoksa eşiniz sizi çatlatacak iğneye gerek kalmadan :110:Doğru düzgün anlaşamadığınız evliliklere neden bebek getirmeyi düşünüyorsunuz sorabilir miyim ?
Sorun da burda iyiyken çok iyiyiz sevgimiz de var ama işte bazı konular bizi bitiriyor :KK43:

Degilmi Baştan dusunseymis memleketimden ayrilmayayim burdan evleneyim diye benim suçum ne burda. Şuan Bulunduğunu yer benim memleketin değil ama yakın bi il onunkine baya uzak.
Çarşının ortasında kavgamızı ettikten sonra bi oraya bi buraya gittik geldik ,tartışmaya devam ediyoruz tabi ben diyorum artik senle hiçbi alışverişe cikmicam buraya da sonra kendim gelcm, yok yaa ne alacaksan al şimdi dedi,hiçbişey istemiyorum dedim sizin oraya giderken yine abuk subuk bişey giyer giderim dedim (yeni gelinim ve geçen sene giderken de üzerime yeni bisey almadan gitmiştim oraya )ben uzerime bir kap almıştım Allah'tan(Günlük giymeye ama )terziden dönerken alacaktik onu almaya döndüm o da pesimden geldi orda 20 dk oturdum o dışarda bekledi . Sonra da eve döndük daha yeni .yol bir saat sürüyor çünkü trenle

yıllarca anne,baba okutsun veya kendin oku ,sonra okumuş ama kafası açılmamış biri gelsin bütün emeklerini hiçe saysın ..Şimdi ne desem bilemiyorum ki ben ,bu erkek denen canlı türü bir türlü alışverişi sevmiyor sizin de ihtiyaçlarınız var ise internetten almanızı öneririm ,he olmadı mı anneniz ,kardeşiniz sizin için seçsin kargoyla yollasın bu kocayı alışverişe dahil etmeyin bundan sonra ..İkincisi çocuk için bekleyin ,ödül vermeyin bir de ona ..Önce eş olabilmeyi bir hazmetsin daha sonra baba olmayı belki hakeder ..Kolay gelsin size ..

yıllarca anne,baba okutsun veya kendin oku ,sonra okumuş ama kafası açılmamış biri gelsin bütün emeklerini hiçe saysın ..Şimdi ne desem bilemiyorum ki ben ,bu erkek denen canlı türü bir türlü alışverişi sevmiyor sizin de ihtiyaçlarınız var ise internetten almanızı öneririm ,he olmadı mı anneniz ,kardeşiniz sizin için seçsin kargoyla yollasın bu kocayı alışverişe dahil etmeyin bundan sonra ..İkincisi çocuk için bekleyin ,ödül vermeyin bir de ona ..Önce eş olabilmeyi bir hazmetsin daha sonra baba olmayı belki hakeder ..Kolay gelsin size ..
Teşekkür ederim. Ya ben şehir hayatını seven biriyim o da tam Köy hayati seviyor . Ben son birkaç aydır bunun farkına vardım haberim bile yoktu koyde özellikle kendi memleketinde yaşamak istediginden

Bebek için beklemelisin. Çünkü hamilelik lohusalik sıkıntıli bir dönem bunu eşinizin şu an kaldırabilecegini sanmiyorum. Biraz daha iyi iletişim kurmaya çalışın. Evlilik esittir fedakarlıktir. Benim eşim de alışverişi sevmez ilk yillarda biz de tartışırdik. Şimdi tek başıma yapıyorum kafam rahat. Onunla çıkma boşver zaten erkekler çok sıkıcı alışveriş yapiyor :)

Ne kadar oldu evleneli? Ve ne zamandır tanışıyorsunuz?

Teşekkür ederim. Ya ben şehir hayatını seven biriyim o da tam Köy hayati seviyor . Ben son birkaç aydır bunun farkına vardım haberim bile yoktu koyde özellikle kendi memleketinde yaşamak istediginden

o zaman önce şu köy meselesini bir konuşun derim sinirlenmeden ,sinirlendirmeden ..Genciz daha ,küçük yerde sıkılırız falan diyin ,istediği zaan gitsin görsün köyünü madem engel olmayın ..Belki sonra kendi de farkına varır ..Kaç yaşındaki eşiniz ?
Acaba ailesi mi çık gel diyor ?

Asla memleketine gitmeyin derim.bu kafayla koyde iyice korelir..benimkide tam tersi..ic anadoluda buyuk bi sehrdeyiz ailesi cevresi burda.
Benim ailem istanbulda..tayini istanbula aldiracam diye diretiyor.ben musade etmiyorum burda iyice maddiyati oturtalim istiyorum.bu erkekleri bazen anlama cok guc...

X