hickimse beni dinlemiyor

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
Gunaydin kizlar
Oncellikle herkese hayirli cumalar.
Benim sorunum kimsenin beni dinlememesi.
Annemi ariyorum bebegim var bisey danismak icin nasilsin dememle basliyor ayy kizim suram agriyor buram agriyor torunumu ziyarete de gelemiyorum evim temizlencek ütüm yapilcak fln filan vs.vs. Anne ben yapim gelimde diyorum yok senin bebegin var nasil yapacaksin diyor neyse konusma tamamlaniyor hadi bisey diyonmu kapatim isim var diyor ben cevap vermeden PAT suratima kapatiyor telefonu. Ayni seyi kaynanam da yapiyor. Niye kimse beni dinlemiyor. Benmi abartiyorum bilemedim.

Annemi Cooooooooooooook Seviyorum. Ama niye beni dinlemiyor.

1gunde aramasam aksam ariyorki niye bugun beni aramadin eee annem beni dinlemiyorsunki yuzume kapatiyorsin tel.i. buna kirildigimi soylemek istemiyorum üzülmesin diye bilemedim. soylemelimiyim?

Buarada pazar Anneler gunu sizin Annelerinizin Anneler gununu kutlarim simdiden.

Buraya yazdıklarınizi aynen annenizle de konuşabilirsiniz,bunda kırılacak bir durum yok..Sizinde anneler gününüz kutlu olsun bu arada...

Tesekkurler. Annem cok kirilgandir ufak biseyde kuser ondan bilemedim ama denicem tesekkur ederim
Benim annemde aşırı kirilgandir.bende gurbetteyim sık sık telefonda görüşürüz..Ama böyle bir durum olsa kirilcagini hiç düşünmem çünkü kırılacak bi konu değil..Anlayacağını düşünüyorum annenizin..Kesinlikle bilinçsizce yapıyor anneciginiz...

Gunaydin kizlar
Annemi ariyorum bebegim var bisey danismak icin nasilsin dememle basliyor ayy kizim suram agriyor buram agriyor torunumu ziyarete de gelemiyorum evim temizlencek ütüm yapilcak fln filan vs.vs. Anne ben yapim gelimde diyorum yok senin bebegin var nasil yapacaksin diyor neyse konusma tamamlaniyor hadi bisey diyonmu kapatim isim var diyor ben cevap vermeden PAT suratima kapatiyor telefonu. Ayni seyi kaynanam da yapiyor. Niye kimse beni dinlemiyor. Benmi abartiyorum bilemedim.

1gunde aramasam aksam ariyorki niye bugun beni aramadin eee annem beni dinlemiyorsunki yuzume kapatiyorsin tel.i. buna kirildigimi soylemek istemiyorum üzülmesin diye bilemedim. soylemelimiyim?

Buarada pazar Anneler gunu sizin Annelerinizin Anneler gununu kutlarim simdiden.

anneniz farketmiyordur bile suratına kapattığını telefonu takmayın kafaya, suratınıza kapatsada anneniz bir telefon kadar yakın

anneniz farketmiyordur bile suratına kapattığını telefonu takmayın kafaya, suratınıza kapatsada anneniz bir telefon kadar yakın

Evet cok sukur Allah basimizdan eksik etmesin diyorumya Cooooooooooooook Seviyorum annemi ama kimsem yok benimde sorup danisabilecegim annemde oyle yapinca uzuluyorum haliyle

Evet cok sukur Allah basimizdan eksik etmesin diyorumya Cooooooooooooook Seviyorum annemi ama kimsem yok benimde sorup danisabilecegim annemde oyle yapinca uzuluyorum haliyle

annene bir dakka beni dinle anne de, onun kendiliğinden seni dinlemesini bekleme, annen düşünemeyebilir canım.p yüzden sen bastıra bastıra anne bişey söylicem sıra bende dinle de :)

biraz baskın konuşun. araya girdiklerinde kaldığınız yerden anlatmaya devam edin. ne diyordum yarım kaldı diye. onlar seni dinlemediklerinin farkında bile değillerdir üzülme :)

Yaslilar hep hastalıklarından bahsedip dururlar ve bu cok sıkıcı hakkaten.
Benm annem de yapiyor bazen, ama yapcak bisey yok biz de öyle olcaz

biraz baskın konuşun. araya girdiklerinde kaldığınız yerden anlatmaya devam edin. ne diyordum yarım kaldı diye. onlar seni dinlemediklerinin farkında bile değillerdir üzülme :)

Valla kaynanam da annemdede bi cene vardir Masallah bellkide ondan susup kaliyorum :)) brz yuksek sesle konusayim dedim bi gun niye bagriyorsun kizim dio annem onada kirildi gercekten cok kirilgan.

Valla kaynanam da annemdede bi cene vardir Masallah bellkide ondan susup kaliyorum :)) brz yuksek sesle konusayim dedim bi gun niye bagriyorsun kizim dio annem onada kirildi gercekten cok kirilgan.
ah kıyamam ya :) sadece annelerle mi böyle bi sorun yaşıyosun? arkadaşlarımda dinlemiyor gibi bişey demiyorsan annedir deyip çekeceksin o zaman :)

Gunaydin kizlar

üzülmesin diye kırılmasın diye daha çok kendinize saklarsanız daha çok yaşarsınız bu durumu
bilsin ki düzeltsin kendini
en fazla ne kadar üzülebilir ki hem,çok nahifsiniz güzel bir şey ama abartmayın:)

Yerinizde olsam öyle bir durumda yani suratıma telefonu kapattığında tekrar geri arar ve "anne bide beni dinleseydin keşke neyse tamam hadi görüşürüz " der ve kapatırım. Bence siz rahatsız olduğunuzu dile getirmedikçe o böyle yapmaya devam edecek.

Gunaydin kizlar

Herkesin kendi derdinde olduğu bir dünya burası herkes kendi ihtiyaç ve sorunlarıyla meşgül. Bir de insanlar yaşlandıkça bencilleşiyor. Onlar sizin yaşadiğiniz sıkintilari yillar önce yaşamiş bitirmiş bir coğunu sıkıntı olarak görmüyorlardır bile

X