- 23 Temmuz 2009
- 10
- 2
- 36
Hamile olduğumu öğrendiğimde ne kadar da çok sevindim.Çok kola ve kahve içen biriydim bidaha içmicegime dahil kendime söz verdim.Beslenmeme ve doktor kontrollerine çok dikkat ettim.Yalniz tek bir hatam oldu detayli ultrasona girmedim.Herşey ne kadarda güzeldi 29.haftada doktor kontrolüne gittiğimde bebeğin karnında su olduğunu acil karnimdan sıvı alınmasını söyledi doktorum.Hemen kanuni devlet hastanesine gittik pazartesi muayene oldum çarşamba konseye girdim cuma günü göbek kordonundan kan aldılar.2 hafta sonra tahlil sonuçları çıktı genetik bilimci pat diye söyledi çocukta dow sendromu var diye.Dün konseye girdim karninda oluşan su yani hidrops beynindede yaygin bir şekilde ilerlemiş kemik yapısi anormal ve kalbinde kalp yetersizliği varmış.32.haftada gebeliği sonlandırma kararı aldi konsey tabii bizede sordular eşim onu öyle görmeye dayanamam diyor yarin bebeğimi alacaklar yani onu Öldürecekler çok Üzgünüm çok ağlıyorum o karnimda hareket ederken ben ona nasıl kiyarim.Maddi durumumuz iyi değil doğsa ona nasıl bakarım bi yandanda canım çok yanıyor onu öldürmelerine dayanamam eşim sonlandirilmasini istiyor
Son düzenleme: