hidrosalpenks olup normal yolla sağlıklı hamıle kalan var mı ?

CICEK7434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
408
121
36
merhaba Hanımlar;

bıulıyorsunuz daha oncede yazmıstım benım sol tupum kapalı sag tupdede hıdrosalpenks var (sağ tupun içi sıvı dolmus)Sol yumurtalıgımda kıst sebebı ıle alınmıstı. ustune bırde acıbademde muayene sonucu yumurta rezervımınde dusuk oldugunu ogrendım.bıosteron ılacı kullanıyorum yumurtamın kalıtesı artsın dıye Tup bebek yaptıracagım. İLk asamada yumurtaları toplatıp emrıyoları dondurcaz sonrasında amelıyat olcam hıdrosalpınksten kurtulcam.Ondan sonrada tup bebek tedavısıne başlıcam.Bu ışlemlerıde acıbademde yaptırcam.

Aceba benım durumumda olupda ımkansız ama (sol tup kapalı sag tupdede hıdrosalpınks olan) ve tek sag yumurtası çalısan :KK43: normal yolla hamıle kalan var mı cok merak edıyorum.Allahdan ümıt kesılmez herzaman ınancım tam. benım ıcımdekı ses tam tersını soyluyor .Hanımlar yorumlarını beklıyorum her soyledıgınız sey benım ıcın cok onemlı

yok yaa maleseff cvp veren olmadı :KK43:1 eylulde amleıyat olcam bakelım ne olcak

valla başka bi konu altından yazmıştım ordan döndüler diğer tüp durursa normal yolla hamile kalınabilir diye

valla başka bi konu altından yazmıştım ordan döndüler diğer tüp durursa normal yolla hamile kalınabilir diye
ama benım dıger tupum kapalı ve sol yumurtalıgım yok alınmıstı. tek sag yumurtalıgım var ve sag tupum alıncak . bu sekılde olup ssol yumurtalıgı olmayan ama sol tupu olan, sag yumurtalıgı olan ve tupu alınan hamıle kalabılıyor mu ?

ama benım dıger tupum kapalı ve sol yumurtalıgım yok alınmıstı. tek sag yumurtalıgım var ve sag tupum alıncak . bu sekılde olup ssol yumurtalıgı olmayan ama sol tupu olan, sag yumurtalıgı olan ve tupu alınan hamıle kalabılıyor mu ?
onu bende bilmiyorum bu konuda inşAllah bir cevap veren olur.

Merhaba, sol tarafta hidrosalpenksim var ve normal yolla hamile kaldım. 2 gün sonra doğum yapacağım. Moralinizi bozmayın

Merhaba ben de 25 yaşındayım dermoid kist ameliyat oldum ağrılarından dolayı hastaneye gidince çekilen emar sonucunda sol tüpüm de hidrosalpinks olduğu onaylandı hamile kalmak istedim 2 defa kimyasal gebelik geçirdim normal Show'da hamile kalabilir miyim ya da siz nasıl hamile kaldınız benim durumda olanlar lütfen yardım edin

X