HİDROSALPENKS TÜP ŞİŞMESİ !!!

gurbetgurbetgurbet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
373
67
kızlar mrb,

hidrosalpenks yani rahim tüpün şişmesi başına gelen var mı? nasıl yol izlediniz? bu durumda gebe kalabilen? ameliyat olan?

tüm tecrübelerinizi bekliyorum..

teşekkürler

evet malesef ıkısıde canım.almadılar ama bağlantısını kestıler.yanı bır nevı bağlanmış oluyor.moralını bozma.tedavını ol.mevlam neyler neylerse guzel eyler.allahım yardımcın olsun
Sağol cnm amin inşallah. Bi de bişey sorucam adet dönemlerin çok sancılı mi geçiyordu ? Tıkanıklıkla ilgisi olurmu? Şimdi nasıl ağrı var mı ? Benim dr um daha ameliyat olma diyo denicez diyo

Sağol cnm amin inşallah. Bi de bişey sorucam adet dönemlerin çok sancılı mi geçiyordu ? Tıkanıklıkla ilgisi olurmu? Şimdi nasıl ağrı var mı ? Benim dr um daha ameliyat olma diyo denicez diyo
canım benım adetlerım çok ağrılı olmazdı.genelde ılk bır ıkı gun ağrım olurdu o da normal şekılde.ağrı kesıcı falan almama gerek kalmazdı.doğumdan sonra dahada azaldı sankı.bence tıkanıkla bır alakası yok ağrının.tecrubelı bır doktor bulmaya calış canım.hayırlı haberlerını beklıyırum

canım benım adetlerım çok ağrılı olmazdı.genelde ılk bır ıkı gun ağrım olurdu o da normal şekılde.ağrı kesıcı falan almama gerek kalmazdı.doğumdan sonra dahada azaldı sankı.bence tıkanıkla bır alakası yok ağrının.tecrubelı bır doktor bulmaya calış canım.hayırlı haberlerını beklıyırum
Sağol cnm cvp ların için. Benim hep adet sancim var kendimi bildim bileli sanki daha değişik ni boyut kazandı bana dr tikanikliktan dedi.daha ameliyat değil diyo kafam çok karışık. Bi tane Prof gönderdim filmleri hıdrosalpenx var ameliyat şart dedi.bilmiyorum ne yapacağım :KK43:

Kızlar hidrosalpenks olan yok mu? Tüpü tıkalı olupta sıvıylaşişen ve bu durumdan hamile kalan??? Ameliyat şart mı lütfen yardimmm
Evet canim malesef sart bende ayni dertten muzdaribim tuplerimin tikali oldugunu ogrendim 2 yil once ot cop bitki kurlerinden medet umdum ama sonuc yine degismedi 2 kez tup bebek denedim tutmadi zaten bazen camur gibi akntim oluyodu iliski esnasinda koku vardi megerse hidrosalpeks varmis doktorum tuplerinin alinmasi gerekiyo dedi tup bebek kesinlikle tutmaz demisti zaten oylede oldu orda biriken sivilar embriyoyu zehirliyormus ameliyatimi oldum 1 ay once 3. Deneme icin sansimin daha yuksek oldugunu soyledi doktorum canim bunun tedavisi yok bir an once kurtul sana tavsiyem nasil olsa faydasi yok zarari var sadece

Benim de sol tüpümde aynı problem var ameliyat olmadığım sürece içindeki sıvının embriyoyu zehirleyecegini söyledi tüm doktorlaR ben de haftaya ameliyat olmayı planlıyorum

kızlar tüplerin alınmasındansa rahimle ilişkisi kesiliomuş onu konuşun bence drunuzla. çünkü tüpleri alırken yumurtalıklarla bağlantı zarar görebiliomuş.sonuçlardan beni haberdar edin lütfen çok tşkler..

Evet canim malesef sart bende ayni dertten muzdaribim tuplerimin tikali oldugunu ogrendim 2 yil once ot cop bitki kurlerinden medet umdum ama sonuc yine degismedi 2 kez tup bebek denedim tutmadi zaten bazen camur gibi akntim oluyodu iliski esnasinda koku vardi megerse hidrosalpeks varmis doktorum tuplerinin alinmasi gerekiyo dedi tup bebek kesinlikle tutmaz demisti zaten oylede oldu orda biriken sivilar embriyoyu zehirliyormus ameliyatimi oldum 1 ay once 3. Deneme icin sansimin daha yuksek oldugunu soyledi doktorum canim bunun tedavisi yok bir an once kurtul sana tavsiyem nasil olsa faydasi yok zarari var sadece
hayırlı haberlerini alrız cnm inşallah. gelişmelerden haber et lütfen.cnm o hidrosalpenks sıvı yani o çamur gibi akıntı şeklinde mi gelio ordanmı anlıoz

tüm drlar derken kaç dr a gittin cnm ? benim dr hiçoradakişey demiyor. bi tane prof gönderdim filmlerimi bi tek o öyle söyledi.[/QUOTEKendi tüp bebek doktorum iki ayrı özel hastanede gittiğim kadın doğum doktoru ve en son çapaya gittim orada infertilite bölümündeki doktor hepsi alınacak dedi

kızlar ameliyat olucam :KK43: çok korkuyorum. size tavsiyem hidrosalpenksi olan lütfen ameliyat olsun yani laparoskopi..benim ultrasonda patoloji büyümüş hemen laparoskopi dedi dr um . kendi sağlığın için dedi :KK43: çok ağrılarım oldu bu ay tüpüm ağrıdı. çok yapışıklıktan alınamayadabiliomuş. o yüzden ihmal etmeyin derim

X