- 21 Mart 2014
- 32
- 2
- Konu Sahibi blueangelll
Bu doktorlara kızlık zarı dikimi yaptırıp sonuç alanlar kimler veya görüşenler kimler? İstanbul da kızlık zarı dikimi yaptıranlar sonuçlarını yazıp zor durumda olan arkadaşlara yardımcı olabilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu doktorlarda yaptırmadım daha doğrusu henüz yaptıramadım ama uzun süredir de araştırıyorum sebepsiz ama turgay beyi pek düşünmüyorum diğer doktoru da hiç duymadım ama araştırma yaptiysaniz bilmek isterim tabii fikir paylaşmak her zaman iyidir
Ben harun beyi düşünüyorum sadece erkek olması beni biraz tedirgin ediyor ondan yardım alıp sonuç alanlar olmuş ben biraz araştırdım bide plastik cerrahlar daha başarılı oluyormuş kadın doğum uzmanlarına göre
Ya hem ondan sonuçta bi hafta kala gidilebilir mi bilmiyorum hemde sonuç alanlar var bi kaç tane duydum okudum burdan bide adam kendine şöyle güveniyor iyileşme olduktan sonra herhangi bi kadın doğum uzmanına gidin dikiş olduğunu bile anlamayacaktir diyor o yüzden güveniyorum bilemiyorum şimdi senin söylediğin de mantıklı geldi sonuçta tek ilgi alanı olması daha iyi yapar anlamına geliyor bilemiyorum sen en son kimi düşünüyorsunBanada nedense kadın doğum uzmanları başarılı geliyor plastik cerrah pek çok alanla ilgilenirken jinekolog sadece o alanda olduğu için kafam çok karışık harun özkanda kanaması olmayan bi kişi vardı birde o adamın kesin yargıları beni biraz şüphelendiriyor Sonuçta kalıcı yaptırsam bile düğüne 1 hafta kala yine kontrole giderim ben içimin rahat olması için son kontrole çağırmadığı için mi Harun beyi düşünüyosunuz?
Ya hem ondan sonuçta bi hafta kala gidilebilir mi bilmiyorum hemde sonuç alanlar var bi kaç tane duydum okudum burdan bide adam kendine şöyle güveniyor iyileşme olduktan sonra herhangi bi kadın doğum uzmanına gidin dikiş olduğunu bile anlamayacaktir diyor o yüzden güveniyorum bilemiyorum şimdi senin söylediğin de mantıklı geldi sonuçta tek ilgi alanı olması daha iyi yapar anlamına geliyor bilemiyorum sen en son kimi düşünüyorsun
Doktor olarak cok basarili ve guvenilir oldugunu duydum ve sitesindekin yorumlar hep olumlu ebru hanimi dusunuyrdm basarili ama guvenilir biri demeDiklerii ici vazgecTim Kalici adi altinDa gecici yapiyormus ve paraci die duydumKimseyi düşünemiyorum şuan kimseye güvenemiyorum
Eger kontrol ettirmeye zamanin olursa dugun oncesi ayse hocayi tercih edebilirsin bence ama garanti olsun diyosan daha iddali doktorlari tercih et bence harun ozkan turgay karakaya ve bulent cihantimur arasinda kaldim. Bulent cihantimur iamini duymuatum burdan ama kendisi hakkinda cokta bilgi duyamadim baska bu konuyla ilgili bide fiyatinida bilmiyirum ama harun ozkan icin para biriktirebilirsem ona gidicem buyuk ihtimal o daha garanti gbi geliyo nana
Yok artik 6000 binmi daha nelerErkek arkadasim var ama evlilige daha 2 sene falan var. Bi dr kesin cozum hic bi sekilde hic bir doktor bile anlamaz diyor ama fiyat 6000 sok oldum :/
canım akıl vermek gibi anlama ama evlenmene iki sene varsa hemen yaptırma bence evlenmene 6-8 ay önce falan yaptırErkek arkadasim var ama evlilige daha 2 sene falan var. Bi dr kesin cozum hic bi sekilde hic bir doktor bile anlamaz diyor ama fiyat 6000 sok oldum :/