• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindistan uçağından sonra yaşamaya başladığım fobi

Kızlar merhaba
Ben onceden ucaga binince kafamı koyar uyurdum ucak yere degince uyanırdım ne guzel huzurlu huzurlu ucardım. Yıllardır ucarım son yıllarda zaten bir adada yasiyorum yani ucak disinda pek bir secenegin olmuyor.

Ama gecen sene turkiye’de tatildeyken hindistan - londra ucagi dustu. Teknede ne guzel gunesleniyodum yandaki grup konusmaya basladi sonra merak ettim biraz takip ettim ne olmus ne bitmis diye. Okurken o kadar etkilenmedim ama sonrasinda eve donus icin ucaktayken birden bulutların icine girdik ve taaaak diye bir ses geldi. 30 saniye sonra yine bir bulutun icinden gectik ve daha buyuk bir sesle birlikte biraz irtifa kaybettik herkes bagirmaya basladi. Allahtan bu olay biz inisteyken oldu da 20 dk sonra uçuş bitti 1-2 saat daha yol gitsek ben kalp krizi geçirirdim herhalde

Bu olaydan sonra bende müthiş bi uçak fobisi basladi, kalbim sıkışıyor, en ufak bi sallanmada başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor, asla uyuyamıyorum ve kendimi başka bir şeyle oyalayamıyorum.

Kızlar napıcam yardım edin türkiyeye gidip gelmek için karayolu şansım olsa almanyada falan olsam arabaya atlayıp gitmeyi tercih ederim o derece korku başladı. Arada diyorum ki bizi kocaman bi metalin içinde uçmaya kim ikna etti :D
aynı durum geçen sene feribotta başıma geldi az kalsın ölüyorduk 1,5 saatlik yolu 4 saatte geldık doktoruma anlattıgımda anksiyeten tetiklenmiş dedi binmeden önce ilaç içiyorum dünya yansa eğilip sigara yakarım moduna gırıyorsun bı psikyatrıden yardım alman lazım

Back