hipogonadotropik hipogonadizm (hipo hipo) İlk Aşılamada Hamile Kalanlar Lütfen Paylaş

Ben 31 yasindayim istanbulda tedavi gormustum memorialda orada yasamadigim icin git gel cok yorucu oldu sanirim tekrar gitmem istanbula siz kac yasindasiniz nerede tedavi goruyorsunuz?

Ben 25 yaşındayım İzmir de tedavi görüyorum normal eğitim ve araştırma hastanesinde

evet canım bende hipo hipoluyum ben ağustosta aşılama olmuştum tutmadı doktor da laporoskopi histeroskopi yapalım bişey varsa ona göre devam edelim dedi ve bende oldum hiçbişey çıkmadı herşey temizdi sonra menegon ve çatlatma iğnesi kullandım sonrasında da aşılama istemedim normal deniycem dedim ama internetten araştırdım eczaneden preeseet diye bir vajinal jel aldım e2 değerim 512 çıkmıstı düşük diye aşılama denemedim doktorum e2 ye göre 3 kal,iteli yumurta gözüküyor ama hipoluya göre az demişti allahım nsip etti 3 üde tuttu şimdi 3 kızım olcak allah nasip ederse hipo hipoda tedaviden güzel sonuçlar alınıyor yeterki sabırlı olun ha bide incir kürü yapmıştım iğne süreci boyunca doktorum ali fuat şengör antalya vitale hastanesi
Selamün aleyküm canım İncir kürünü nasıl yaptın anlatabilir misin bana ☺️

arkadaşlar rapor örneğini sizler için aldım eczaneden. aynısını cıkarırsanız kutu başına sadece fark ödeyerek alıyorsunuz. yanı 150 lik merional 120 tl ise siz 10-20 tl arası ödüyorsunuz.ben üni hastanesi endokrinden aldım raporu.
CE0BEAC1-A356-43D9-9202-5BA8E1B9FFB1.webp
z

Back
X