- 31 Mart 2023
- 553
- 195
- Konu Sahibi Derya12344
Merhaba rahim şeklim t ve darmis histeroskopi önerildi yaptirsn ve ücret paylaşır mısınız süreç nasıl ve regl biteli 4 gün oldu iki gün önce rahim filmi çektirdim hemen yaparlar mi ozelde yaptiricam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba evet bende araştırdım 30 dedilerDeğişiyor fiyat 20 ile 50 bin arası benim sorduklarım
Mutlaka iyi bir doktora yaptır ben Adana’da profesör Bülent Haydar Dedeoğluna yaptırdım geçen sene şubat ayında 30 bin eMerhaba evet bende araştırdım 30 dediler
Merhaba, Ben de rahim filmi çektirdim benimkisi de üstten perdeli çıktı bu hafta histeroskopi yaptıracağım. Benim de endişelerim varken çevremden bir tanıdığımın rahminin de t şeklinde olduğunu ve tüp Bebek sayesinde ikizleri olduğunu öğrendim bir bebek tutunmasının bile riskleri olduğunu düşünürken ikizleri olması beni gerçekten aşırı derecede şaşırttı umudunuz asla kaybetmeyin Allah dermansız dert vermesinmerhaba,1.5 yıllık evliyim. hamile kalamadığım için doktora gittim ve rahim filmi istedi. rahim filmi sonucu tüplerimde sıvı birikimi olduğu ve rahmimin T şeklinde olduğu anlaşıldı. Tüplerim bağlanılmalı ve rahmim Y şeklinde getirilmeli sonrasında tüp bebek tedavisine başlanmam gerektiği söylenildi. yıkıldım tabii başka doktora da gittim, aynı cevapları aldım. aranızda histeroskopi ve laparoskopi yaptırıp, tüp bebek deneyen var mı? güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım var
Tekrardan merhaba ben bu gün maltepe üniversitesi hastanesinden fiyat aldım 80 bin dedi Allah aşkına çok değil mi ? Siz hangi hastaneye sormustunuzDeğişiyor fiyat 20 ile 50 bin arası benim sorduklarım
İstanbul Pendik yüzyıl Hastanesi'nde bende 30 bine oldum, çok şükür atlattım ama Maltepe çok fiyat söyledi üniversite hastanesi diye sanırımİstanbul Şişli Memorial de 45 bin TL histeroskopi ameliyatı dün oldum.
Adetimin 8.gununde oldum .Merhaba rahim şeklim t ve darmis histeroskopi önerildi yaptirsn ve ücret paylaşır mısınız süreç nasıl ve regl biteli 4 gün oldu iki gün önce rahim filmi çektirdim hemen yaparlar mi ozelde yaptiricam
Bende 7 günde olmuştumAdetimin 8.gununde oldum .
Kanamaniz ne kadar sürdü sizin ?Adetimin 8.gununde oldum .
Bugün. 3.gun . Kanamam azaldı baya. Leke şeklindeKanamaniz ne kadar sürdü sizin ?
Bende yarın olucam çok heyecanlıyım ya nasıl geçti belden iğne yapıldı mıKanamaniz ne kadar sürdü sizin ?
Merhaba, direk anestezi yapıldı belden hiç bahsedilmedi sabah erkenden gittim iki serum takıldı, iki hap yutturuldu sonrasında kan alındı anestezi için sonuçlar çıkınca hemen ameliyata alındım 1 saat 40 dk sürmüş kendime geldiğimde odamdaydim çok hafif ağrınız oluyor bana çıkmadan iğne ağrı kesici yapmışlardı o gün mısıl mışıl uyudumBende yarın olucam çok heyecanlıyım ya nasıl geçti belden iğne yapıldı mı
Sanırım iki hafta oluyor benim hala lekelenmem var ama işleme göre oluyor sanırımBende yarın olucam çok heyecanlıyım ya nasıl geçti belden iğne yapıldı mı
şekli onemlı tabı ama ne kadar darlık olduguna bakıyor dr lar. ornegın benım sagdan soldan ıcerı 16 ve 19 mm gırıntı vardı darlasma yanı . yukardan y gb ınıyordu 2. 4 mu neydı gecmıs gun sayılar aklımda durmuyor ve perde vardı. engebelı daglı yol gıbıydı rahım ıcı bunları gordugumuz için amelıyat oldum dusuk rıskı ve erken dogum rıskı var dedı dr. yanı olmazsan normal dogurabılırsın ama kayıptan sonra gerıdonnusu yok bence cocuk oncesı duzeltelım dedı tamam dedım. dr lar goruyorlar.olcumle karar verıyorlar. seklı oyleymıstır ama ıcınde cocukk buyumesıne engel olcak kadar dar degılmıstır :)))Merhaba, Ben de rahim filmi çektirdim benimkisi de üstten perdeli çıktı bu hafta histeroskopi yaptıracağım. Benim de endişelerim varken çevremden bir tanıdığımın rahminin de t şeklinde olduğunu ve tüp Bebek sayesinde ikizleri olduğunu öğrendim bir bebek tutunmasının bile riskleri olduğunu düşünürken ikizleri olması beni gerçekten aşırı derecede şaşırttı umudunuz asla kaybetmeyin Allah dermansız dert vermesin
İki hafta olucak sanırım bende çok tereddüt ettim ama histeroskopi oldum doktorum bana da gebe kalırsın bir ihtimal düşerse yapalım ya ada hiç o riski girme sen bilirsin dedi başka bir doktorum daha var ona da gosterdim direk ameliyat dedi ona yaptırdım ilk odama girdiğinde iyiki olmuşsun alan tahminimiz den daha büyükmüş baya alan torpuledik dedi çok şükürşekli onemlı tabı ama ne kadar darlık olduguna bakıyor dr lar. ornegın benım sagdan soldan ıcerı 16 ve 19 mm gırıntı vardı darlasma yanı . yukardan y gb ınıyordu 2. 4 mu neydı gecmıs gun sayılar aklımda durmuyor ve perde vardı. engebelı daglı yol gıbıydı rahım ıcı bunları gordugumuz için amelıyat oldum dusuk rıskı ve erken dogum rıskı var dedı dr. yanı olmazsan normal dogurabılırsın ama kayıptan sonra gerıdonnusu yok bence cocuk oncesı duzeltelım dedı tamam dedım. dr lar goruyorlar.olcumle karar verıyorlar. seklı oyleymıstır ama ıcınde cocukk buyumesıne engel olcak kadar dar degılmıstır :)))
geçmiş gitmiş olsun rabbim saglıkl hayırlı evlat versın ınsallahİki hafta olucak sanırım bende çok tereddüt ettim ama histeroskopi oldum doktorum bana da gebe kalırsın bir ihtimal düşerse yapalım ya ada hiç o riski girme sen bilirsin dedi başka bir doktorum daha var ona da gosterdim direk ameliyat dedi ona yaptırdım ilk odama girdiğinde iyiki olmuşsun alan tahminimiz den daha büyükmüş baya alan torpuledik dedi çok şükür