Histeroskopi

aysseda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2024
2
0
34
Merhaba bayanlar; 2 kez düşük yaptığım için , rahimimi inceliyicekler , yarın histeroskopi olcam devlet Hastanesi'nde, beni bugün yatırdılar normalde kısa bir işlem ama neden bir gün önce yatirdiklarini anlamadım benim gibi olan varmı nasıl bir süreç ertesi günüde hastanede kaldinizmi

Merhabaaa.1 gün önceden yatış verme nedeni.vajinal ilaç alıyorsunuz rahmi genişletmek için.6 dan sonra yemek yok 12 den sonra su içmək yok.polip sonrası kanama oluyor kişiye göre değişiyor.bende 2 gün sonra regl başladı ve 10 gün kanama karışık regl oldu.bu ay da 4 gün gecikme ilə normal regl oldum. polipten kaynaklanan kanamalar ve ağrılar olmadı çok şükür.

merhaba,1.5 yıllık evliyim. hamile kalamadığım için doktora gittim ve rahim filmi istedi. rahim filmi sonucu tüplerimde sıvı birikimi olduğu ve rahmimin T şeklinde olduğu anlaşıldı. Tüplerim bağlanılmalı ve rahmim Y şeklinde getirilmeli sonrasında tüp bebek tedavisine başlanmam gerektiği söylenildi. yıkıldım tabii:KK43: başka doktora da gittim, aynı cevapları aldım. aranızda histeroskopi ve laparoskopi yaptırıp, tüp bebek deneyen var mı? güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım var:KK43:

Merhaba bayanlar; 2 kez düşük yaptığım için , rahimimi inceliyicekler , yarın histeroskopi olcam devlet Hastanesi'nde, beni bugün yatırdılar normalde kısa bir işlem ama neden bir gün önce yatirdiklarini anlamadım benim gibi olan varmı nasıl bir süreç ertesi günüde hastanede kaldinizmi
Merhaba oldunuz mu nasıl geçti Banada histeroskopi yapılacak ama bu işlemden sonra yapışıklık olanlar olmuş zaten doktor bu yüzden istedi bu işlemi ama daha kötü olursa diye korkuyorum

Merhaba oldunuz mu nasıl geçti Banada histeroskopi yapılacak ama bu işlemden sonra yapışıklık olanlar olmuş zaten doktor bu yüzden istedi bu işlemi ama daha kötü olursa diye korkuyorum
Merhaba ben de yaklaşık 2 hafta önce özelde histeroskopi oldum, sabahtan yatışı yaptılar 2 tane serum takıldı anestezi için kan alındı öğlen de ameliyatımı oldum ayrıldıktan sonra yürümemi beklediler benim kendimi toparlamam biraz zamanımı aldı yürüyüp çorbamı içtikten sonra akşam üzeri hastaneden çıktım
Bir hafta kanama bir hafta lekelenme şeklinde devam ediyor ama günlük ped de yeterli oluyor. Bana doktorun antibiyotik ağrı kesici ve yasmin doğum kontrol hapı verdi. Doğum kontrol hapı östrojen arttırıyormuş Bu da rahimde yapışıklık olmasını engellermiş Bu yüzden vermiş. Bir daha araştırdığım başka bir üniversite hastanesinde yapışıklık olmaması için ekstra ücretle içeriye jel sürüyorlarmış. Maddi olarak yüksek olduğu için o hastanede yaptırmadım

Merhaba ben de yaklaşık 2 hafta önce özelde histeroskopi oldum, sabahtan yatışı yaptılar 2 tane serum takıldı anestezi için kan alındı öğlen de ameliyatımı oldum ayrıldıktan sonra yürümemi beklediler benim kendimi toparlamam biraz zamanımı aldı yürüyüp çorbamı içtikten sonra akşam üzeri hastaneden çıktım
Bir hafta kanama bir hafta lekelenme şeklinde devam ediyor ama günlük ped de yeterli oluyor. Bana doktorun antibiyotik ağrı kesici ve yasmin doğum kontrol hapı verdi. Doğum kontrol hapı östrojen arttırıyormuş Bu da rahimde yapışıklık olmasını engellermiş Bu yüzden vermiş. Bir daha araştırdığım başka bir üniversite hastanesinde yapışıklık olmaması için ekstra ücretle içeriye jel sürüyorlarmış. Maddi olarak yüksek olduğu için o hastanede yaptırmadım
Merhabalar ne kadara yaptirdiniz acaba

Kizlar bugun izmir sehir hastanesinde histeroskopi cektirmem gerektigini söylediler ama devlette olmadığını özelde cektirmem gerektigini söylediler anlamadigim devlette neden yok izmirde devlette cektiren varmidir

Çok geçmiş olsun bende haftaya pazartesi günü olacağım Zeynep Kamil hastanesinde

X