tesekkur ederım arkadasım cesaretlendırdıgın ıcın..nasıl bı operasyon...hastanede yatıs oluyormu...yoksa cıkabılıyormusun dınlendıkten sonra bılgılendırırsen sevınırım..ALLAH dualarımızı kabul etsın canımm..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım aslında hiç korkulacak birşey değil,,,,,,,,ama ben doktorluk ruhu olmayan,,vicdansız bir kalasın eline düştüm bana anestezi falan denilmedi bile aslında ağrı eşiğine göre genel yada lokal olarak yapılıyormuş,,,,operasyondan sonra hastaneden çıkıp sinirimden saatlerce yürüyüp ağlamıştım ,,,,isyandı benimki,,yanımda kimse yoktu,,yürüyecek halim de yoktu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ufff neyse,,,,,lokal alman yeterli olacaktır ,,,,kameralı bir düzenekle rahim içine ilaçlı sıvı verilerek girildi ve yapışıklıklar açıldı ,,tıkanıklığı yaratan parçadan örnek alındı(incelenmek üzere)bebeğin duruş yerine bakıldı...vs,,,,,,,,işlem bundan ibaret,,,, canım benim başıma gelen senin başınada gelecek diye birşey yok (sakın bunu unutma),,,,bana yapan tam bir kalastı,,,,,,,,,,,,ama tavsiyem az da olsa anestezi al,,,,sevgiler